Új csomagokra és titkosított fájlokra bukkantak az adatbányászok a Fortnite kliensében. Ezek nagyja könnyen lehet, hogy pár héten belül élesedik.

Évek óta kapják a jobbnál jobb tartalmakat a PlayStation felhasználók. A Twitch Prime akciók után a PS Plus felhasználókat is speciális bánásmódban kezdte részesíteni az Epic Games. Előbbiről már rég hallottunk, utóbbi viszont folyamatosan vissza-visszatér. Csak azzal, hogy Plus tagok vagyunk, hozzájuthattunk már exkluzív Gliderekhez, csákányokhoz, de akár Outfithez is.

A legfrissebb, vagyis a v14.10-es frissítés kapcsán ismét előkerült a PS Plus csomag híre, ugyanis az adatbányászok új hullámra bukkantak. A forrásfájlok egy új Emote-ról, csákányról, Bannerről és Wrapről árulkodnak.

 

Ennél viszont nagyobb durranás lehet, hogy hamarosan új Star Wars tartalmak is érkezhetnek a játékba. Az már tudtuk a v14.00 megjelenése után, hogy szeretne valamint a szériával kezdeni az Epic, ugyanis ismét élesítették az ezekhez tartozó mappát. Most viszont új elemekre bukkantak, na meg egy sziluettre, ami árulkodóbb lehet, mint eddig bármi.

 

Egy titkosított Star Wars Glider található jelenleg a kliensben, ami arra vár, hogy bekerülhessen a Fortnite Item Shopba. A teljes modellt nem sikerült leleplezni, de a körvonalaiból egyértelműnek tűnik az alany. Nagy valószínűséggel a Star Wars filmekből jól ismert X-Wing gépezet lesz használható „ernyőként” a jövőben.

Már csak az a kérdés: érkezik vele esetleg karakter is a boltba?

A hírek szerint októberben érkezik meg a nagy sikerű Mandalorian sorozat második évada. Könnyen lehet, hogy ezt az eseményt szeretné meglovagolni az Epic Games.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×