Hamarosan beindulhat az edzőmozgás az LCK-ben. A T1 vezetőedzője könnyen lehet, hogy hamarosan távozik, kkOma pedig szabadúszó lett.

Több ízben is kaotikusra sikeredett az idei év. Nemcsak a koronavírus írt át gyakorlatilag mindent, amit 2020-ra terveztünk, hanem összességében sok meglepetés érhetett minket. A League of Legends esport kedvelői például most biztosan elkerekedett szemekkel várják a világbajnokságot, ugyanis a profi érában minden a feje tetejére állt.

Hét év után először marad le a világeseményről az észak-amerikai Cloud9, valamint a tavalyi és a tavaly előtti világbajnok sem tudta kvalifikálni magát. Az FPX és az IG kimaradása már hatalmas sokk volt, de amikor a tavaszi koreai bajnok T1 is kapitulált nyáron, tudtuk, hogy valami nincs rendben.

Faker és csapata tehát otthonról nézheti majd végig a 2020-as Worlds-öt, aminek biztosan nem örülnek se a játékosok, sem pedig a vezetőség.

Olyannyira nem, hogy bizonyos források szerint Kim, a T1 vezetőedzője hamarosan távozhat pozíciójából.

 

Tovább színezi a történetet, hogy a T1 legendás edzője, a háromszoros világbajnok kkOma akár vissza is térhet a gárdához. Nem sokkal Kim távozásának híre előtt a Vici Gaming hivatalosan bejelentette, hogy elváltak útjaik az edzőlegendával, „családi okokra” hivatkozva.

 

Faker régi mestere ismét szabadúszó, egy ilyen sikertelen év után pedig nem lennénk meglepve, ha újra összeállna a tökéletes formula.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

 

×