A novemberre ígért mobilos játék a Pokémon Go játékmenetéhez hasonlóan, a kiterjesztett valóság alapjaira épül. Csak mindezt Pac-Man stílusban.

Még az elején fontos leszögezni, hogy a fejlesztők nem csak viccnek szánják a dolgot. A Pac-Man Geo ugyanis ugyanúgy a Bandai Namco neve alatt fut, akik segítségével a Pokemon Go is világhódító útra indult.

A játék aktuális tartózkodási helyünk alapján beolvassa a város térképes és forgalmi adatait, és ezek alapján generálja le a pályát. Az adatokat a Google Maps-ből fogja kinyerni, és a fejlesztők ígérete szerint teljesen ingyenes lesz.

A cég hivatalos bejelentéséhez mellékelt kép a Párizsban található Diadalív környékét mutatja be, fejlesztés alatti stádiumban.

De már ennyiből is látszódik, hogy baromi hangulatos, igazi Pac-Man feelinget hozó játékot kapunk majd a telefonunkra. Android és iOS mellé egyaránt elérhető lesz, a hivatalos megjelenés dátuma november 30.

Az előregisztráció már elkezdődött, Androidos telefonra vagy tabletre ezen a linken, míg iPhone-ra és iPadre pedig innen lehet jelentkezni.

Alig várjuk, hogy felzabáljuk a városokat, ahol épp tartózkodunk!

 

×