Két verzióval érkezik a legújabb PS5. Az új online leakeknek köszönhetően, már azt is tudjuk, hogy egyes verziók mit is rejtenek a dobozaikban.

Ahogy közelebb kerülünk a megjelenéshez, egyre többet megtudunk a jövő generáció konzoljairól. Az Xbox már az árcédulákat is megmutatta nekünk, míg egyelőre a PS5-ről hivatalos megjelenési dátum és ár nem érkezett. A Playstation megjelenésével természetesen érkezik a DualSense kontroller, új töltő állomás, HD Camera és Pulse 3D fejhallgató.

Szerencsére végre már valami kézzel foghatót is megtudtunk a legújabb Playstationről. Daniel Ahmadtől már rengeteg leak érkezett, és neki köszönhetően már előre leleplezte, hogy mit fog rejteni a PS 5 doboza.

Meglepetésre nem kellett számítani. A kontroller termesztésen alaptartozék lesz, akárcsak a töltőkábel. A géphez jár még ezenkívül tápkábel, valamint HDMI is járni fog. A PS4-hez fülhallgató is járt, úgy tűnik, hogy az új generációkhoz már nem kapunk.

Természetesen ezek régió specifikus adatok, így az is elképzelhető, hogy az európai dobozba más kellékeket is belepréselnek. Mindenesetre az ASTRO Playsroom mindenki számára elérhető lesz, mely a konzolokhoz jár ingyen. Remélem hamarosan az árcédulát is feltüntetik a konzolhoz. Egyelőre még gondolkozom, hogy fizikai vagy digitális verzióra érdemes beruházni, de ezt majd mindenki eldöntheti maga.

A hivatalos bejelentésre még egy picit várnunk kell, talán majd akkor közelebb kerülünk a döntéshez.

Nektek egyelőre melyik konzol a szimpatikusabb?

×