Egy újabb érdekes Warzone halált fedeztek fel a játékosok. A Heartbeat Sensor még a saját szívünk dobbanását is képes megállítani.

A Call of Duty Warzone folyamatosan termeli az érdekesebbnél érdekesebb bugokat. A legtöbb játékos kikapcsolódás gyanánt veti bele magát a játékba. A játék élménye mellett persze örülünk, ha diadallal ér véget a menet, de néha a folyamatosan bugoknak és csalóknak köszönhetően ez nem sikerül.

A legújabb Warzone bugot a Heartbeat Sensor okozza. Ez azért is kellemetlen, mert a játék egyik leghasznosabb elemeként tartják számon. Használatával megtudhatjuk, hogy merre jár az ellenfél, így nem meglepő, hogy ha a játékosok találnak egyet, akkor hamar rávetődnek.

Az alábbi videóban játékostársunk is hamar talált magának egyet, amit ugye fel is vett. Azonban amikor várta, hogy a szenzor elárulja, hogy merre van az ellenfél, valami érdekes történt.

 

Mint ahogy a videóban is láthatjuk a Heartbeat szenzor szó szerint megállította a játékosunk szívét. A Kill Camnél is azt láthatjuk, hogy ellenfelünk Heartbeat szenzora ölte meg, ráadásul semmi érdekeset nem mutat. Reméljük, hogy hamar javítják a hibát, és hogy nem gyakori hibáról beszélünk.

Nem a legjobb módja az esti levezetésnek munka után, ha ilyen hibába botlik az ember.

Nektek melyik a legérdekesebb halálotok?

×