A Ubisoft tegnap ismét igyekezett lerántani a leplet néhány készülő projektjéről. Az egyik nagy meglepetés egy klasszikus játék remake változata.

A második Ubisoft Forward többek között csak friss információkat tartalmazott néhány olyan játékkal kapcsolatban, melynek készüléséről régóta tudunk már. Persze azért volt meglepetés is, köztük egy szivárgásokból már sejthető cím remake változatát tették hivatalossá.

Akik szeretnék a TheVR-os srácok kommentjei és reakciói mellett végigizgulni a tegnapi bejelentéseket, azok ne is olvassanak tovább. A népszerű videósok gondolataival átitatott másfél óra itt érhető el:

Akik viszont szöveges változatra vágyik, íme néhány játék, amit a Ubisoft bejelentett a második Ubisoft Forward eseményen.

Watch Dogs Legion

 

Bár már korábban a közösségi oldalakon bejelentették, az esemény egyik témája volt a Watch Dogs: Legion megjelenésnek dátuma. A játék PC-re, PS4-re, Stadiára és Xbox One-ra október 29-én jelenik meg. Ehhez kaptunk egy új előzetest is, amiben szó volt a recruitment funkcióról. A Watch Dogs Legion november 10-én Xbox Series X-re is megjelenik, később persze PS5-re is.

Rainbow Six: Siege

 

Bár már a Rainbow Six: Siege következő évadának küszöbén állunk, most inkább az esport kapott főszerepet az eseményen. 2021 nyarán ugyanis egy hatalmas világbajnokság indul. A tornán 45 válogatott vesz részt, akik kisebb versenyek után kerülhetnek a döntőbe. Végül 20 csapat küzd majd a világbajnoki címért. Vajon a magyar válogatott ott lesz?

Immortals: Fenyx Rising

 

Miután bejelentette a névváltoztatást, a Ubisoft új előzetest adott ki a közelgő nyílt világú kalandjátékáról. Az Immortals: Fenyx Rising első ránézésre az Assassin’s Creed: Odyssey és a Legend of Zelda: Breath of the Wild szerelemgyereke. Ezzel együtt a Ubisoft bejelentette, hogy partnerséget köt a Google-lal, és a játék exkluzív demóját elérhetővé teszi a streaming platformon. Az Immortals: Fenyx Rising PC-re, PS4-re, PS5-re, Stadiára, Switchre, Xbox One-ra és Xbox Series X-re jelenik meg december 3-án.

Scott Pilgrim Vs The World: The Game Complete Edition

 

A film alapján készült játék egy olyan kooperatív beat’em up, amely igen népszerű volt a PS3 és az Xbox 360 idejében. A játék Nintendo Switch-re, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra tér vissza az összes DLC-vel. Dátum még nincs.

Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake

 

Hónapok óta tartó szivárgások és pletykák után a Ubisoft végül megerősítette, hogy a Prince Of Persia: The Sands Of Time felújított változata valóban elkészül. Az remake jelentős vizuális frissítéssel kecsegtet. A játék 2021. január 21-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Természetesen a Ubisoft a jövőben is készül Forward eseménnyel, hiszen rengeteg megjelenés vár még ránk az év vége előtt. Te melyik bejelentésnek örülsz leginkább?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×