Új küldetésekkel kedveskedik a Fortnite játékosoknak az Epic Games. Az egyetlen érdekesség, hogy olyan dologra kérnek fel minket, amit nem szívesen teszünk meg.

Pörög tovább a héten a Fortnite története, ami viszont érdekes, hogy hirtelen hatalmasat fordult a világ a fejlesztőkkel. Legalábbis a v14.10-es ciklusban olyasmire kérnek minket az Epic dolgozói, amire nem feltétlenül számítottunk volna korábban.

Le kell győzzük Vasembert.

Victor Von Doom szerepeltetése a legyőzendő bossok között nem meglepő, elvégre a karaktert a képregény rajongók leginkább a gonosz oldalról ismerhetik. Vasemberről viszont nem mondhatjuk el mindezt, most mégis vele kell megküzdenünk a játékban.

Megérkezett a játék legújabb területe, a Stark Industries, s ennek apropójából Vasember is felbukkant a szigeten. Tony Stark vélhetően védi azt, ami az övé, nekünk viszont akarva akaratlanul fel kell dúlnunk mindent. A legújabb heti küldetések során ismét ládákat kell feltárnunk, emberekre kell vadásszunk, valamint fel kell keressünk bizonyos területeket. S ha ez megvan, fel kell vennünk a kesztyűt Vasember ellen, hogy aztán belebújhassunk a kesztyűjébe.

Forrás: u/FlapJack626

Íme a harmadik hét feladatlistája:

  1. Nyissunk ki ládákat Steamy Stacks területén
  2. Lőjünk le játékosokat Retail Rowban
  3. Farmoljunk fát Weeping Woods-nál
  4. Keressük fel a Black Panther szobrot
  5. Sebezzünk felrobbantott benzineskannával, vagy a benzinkutak felrobbantásával
  6. Használjunk Fire Trapeket
  7. Győzzük le Vasembert Stark Industries területén

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×