Új játékkal jelentkezett az Epic Games.

Tegnap érkezett meg a szokásos váltás, már ami az Epic Games ingyenes játékkínálatát illeti. Ezen apropóból pedig leleplezték a jövő heti kínálatot is, ami egyelőre csupán egy játékból áll, persze ez könnyen változhat még jövőhétig. Ezúttal egy igazi elborult játékkal készültek, ami nem más, mint a Stick It To The Man!

A 8 eurót kóstáló indie cím távolról sem hasonlít egy tipikus AAA játékra, ez persze nem von le az élvezhetőségéből. A történet szerint egy Ray nevű fickót alakítunk, aki egy véletlen incidensnek köszönhetően úgy kel fel egyszer, hogy egy óriási rózsaszín spagetti lebeg a feje felett. Ráadásul hirtelen egy új szupererőre is szert teszt, aminek segítségével képes a fejekben olvasni, viszont egy gyilkossággal gyanúsítják, amit nem ő követett el. Innen indul a kalandunk.

 

Azok, akik szeretik a nem épp hétköznapi, egyedi játékokat, remek választás lehet a Stick It To The Man! Ha minden jól megy az új játék a jövőhét csütörtökön kerül majd be az Epic Games repertoárjába. Addig is élvezheti mindenki az eheti ingyenes felhozatalt.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×