VV Soma Twitch karrierje úgy fest, immáron a múlté.

Manapság már szinte teljesen kiszorulni látszik a tévézés a fiatalok hétköznapi tevékenységei közül, ellenben az online streaming soha nem látott magaslatokig szárnyal épp. Ezért gondoljuk úgy, hogy a legnépszerűbb hazai streamerekkel érdemes foglalkozni, hiszen manapság már nem kell a tévé képernyője előtt feszíteni, ahhoz hogy valaki ismert és népszerű legyen. Persze ennek is van árnyoldala, többek között hogy boldog-boldogtalan ragadhat kamerát, de épp ez egyben a nagyszerű benne.

Korábban beszámoltunk VV Soma kitiltásáról, a Való Világból megismert fiatal ugyanis streamer karrierbe vágott, főként a GTA: Role Play közvetítéseiről híres a hazai gaming világban. Nemrég viszont eltűnt a Twitch platformjáról, ekkor még nem lehetett túl sokat tudni az ügyről, a lila óriás ugyanis nem küldött semmilyen figyelmeztetést Somának, annak ellenére hogy idén ott volt a legnépszerűbb magyar streamerek listájában, egyszerűen csak kitiltották a platformról.

A képen VV Soma / Forrás: Facebook

Ez épp az interjús botrány kirobbanása után történt, ahol is a streamer több alkalommal is vétett a Twitch szabályzata ellen, ekkor szokott lecsapni a Twitch bankalapácsa, ami ezúttal is megtörtént. A Twitch viszont nem magyarázta a kitiltást, ezért a streamernek kellett felvennie a kapcsolatot velük, a válasz pedig csupán nemrég érkezett meg. Farkas „VV Soma” Soma TikTok csatornáján árulta el a részleteket. Ebből kiderült, hogy a kitiltás végleges,

„másodrészben az áll benne, hogy megszegtem több szabályt, sorozatosan, amiről nem kaptam sem klipet, sem pedig VOD-okat. Szóval még mindig nem tudom, hogy miért lettem pontosan kitiltva” -mesélte Soma

@vvsomagaming

Vegleges Ok : Miert lettem kitiltva Twitchrol?❗️❗️#vvsoma #bolondba #frks22 #facebookgaming #highlight

♬ eredeti hang – vvsomagaming

 

Persze a streamer is sejti, hogy a sok report és az interjús botrány is vastagon benne van a kitiltásában, viszont hasonló esetekben a Twitch értesíteni szokta a streamereit. Persze Dr DisRespect esetén is nagy volt a csend, lehet hogy ez a streamer óriás új módszere? Nem hinnénk, ettől függetlenül érthető a sértettség, hiszen a nagyobb streamerek esetén pár napos, jobb esetben 24 órás bannal szokták jutalmazni a kisebb-közepesebb szabálysértéseket, míg kizárólag a durvább esetekben szoktak azonnali kitiltás mellett dönteni. Az is lehet, hogy Soma esetén az utóbbi áll fent, tekintve hogy a Twitch rendkívül komolyan veszi a fiatalkorúak védelmét.

Ennek megfelelően Soma a jövőben Zsozéatyához hasonlóan a Facebookon folytatja streamer karrierjét. Sok sikert kívánunk neki!

Korábban történt:

Szexista interjúja miatt bannolták Twitch-ről a Való Világ 8 győztesét

 

Borítókép: VV Soma, Facebook

×