Egy Call of Duty Warzone játékos arról számolt be, hogy véletlenül a menüben privát lobbyba került, annak ellenére, hogy a funkció még nem elérhető a játékban.

Nem kétséges, hogy a Call of Duty Warzone tele van jó játékmódokkal. Természetesen ennek ellenére a játékosok régóta szeretnének privát lobbyt létrehozni, hogy saját meccseket indíthassanak, akárcsak a PUBG-ben. Bár pletykák szerint készül a privát lobby funkció, egyelőre nem elérhető.

Ennek ellenére egy játékos már véletlenül bekerült a privát lobby menüjébe.

Ahogy arról a ModernWarzone nevű rajongói oldal is beszámolt, miközben ők már szivárgásokból rámutattak arra, hogy készül a privát meccsek lehetősége, egy játékosok véletlenül már belefutott a funkcióba.

Sajnos a TikTokra feltöltött videó alapján nem sok részletre derül fény a funkció kapcsán, ám egyértelműen látszik, hogy valamikor bevezetésre kerülhet. A képen a Game Setup opció is látszik, ami azt jelenti, hogy a privát meccsek során mi magunk állíthatjuk majd be a mérkőzés feltételeit és paramétereit.

@the_red_bandit1Warzone new update##warzone##update##cod##wtf##fyp

♬ original sound – dbock3556

Van aki persze arra tippel, hogy a privát meccsek funkciója már csak akkor lesz éles, amikor a játék a Black Ops Cold War történetével él tovább. Bármi is történt, egyértelműen egy hibáról van szó, ám ez leleplezi a készülő funkciót. Mivel a funkció már elérhető más BR játékokban, nagyon reméljük, hogy ide is hamar megérkezik.

Hogy mikor, azt csak idő fogja megmondani, mindenesetre már most készülhetünk arra, hogy akár saját versenyt indítsunk a haverokkal. Izgalmasnak ígérkezik, nem?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×