Igazán feldobja a League of Legends játékmenetét jövőre a Riot Games. Az új tárgyrendszer bevezetése sok mindent meg fog változtatni.

A Riot Games szereti minden szezonban egy kicsit felfrissíteni a League of Legends-et. Ez nemcsak a játék szavatosságának, hanem a játék kompetitív érájának is jót tesz. A profik így nem égnek ki olyan gyorsan, mindig van mihez adaptálódni. A nézői élmény pedig emiatt csak nő, de legalábbis stagnál.

Az idei előszezonban a tárgyrendszert fogják megbolondítani a fejlesztők. A felhasználói felületen szeretnének majd frissíteni, ami ráadásul a meccsek előrehaladtával folyamatosan változni fog, attól függően, hogy éppen hol tartunk a játékban. Azt ígérték a Riot dolgozói, hogy ezzel sokkal átláthatóbb lesz a Recommended tárgyak rendszere és pontosabban is fog működni.

Ami viszont elkerekítette a szemünket, az az új Mythic tárgyak megjelenése.

 

 

Ez az új tárgykategória kulcsfontosságú lesz a következő szezontól kezdve. Csupán egyetlen Mythic tárgyat vásárolhatunk majd csak meccsenként, ami azt jelenti, hogy többször is meg kell majd gondoljuk, hogy melyik utat választjuk.

Ezek az új tárgyak vagy tényleg teljesen újak lesznek, vagy már ismert régi motorosokat fognak „előléptetni” a fejlesztők. Mark Yetter be is mutatott Twitteren pár fejlesztés alatt álló Mythicet, ezúttal a lövészek voltak fókuszban.

 

Ezek a tárgyak bónusz effektekkel fognak ellátni minket, amik tovább fogják fejleszteni karaktereinket. Ott van például a Behemoth Slayer, aminek olyan effektje lesz, mint Vanye W képességének. Vagyis ha szeretjük ezt a mechanikát, de Vayne rossz választás a kompozícióba, elég lesz pusztán ezt a Mythic tárgyat építeni.

Pár Mythic tárgyat már idén kipróbálhatunk majd az előszezon során, de a teljes rendszer valószínűleg csak 2021 első negyedévében lesz kész.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×