Megérkezett a Fortnite Battle Royale legújabb frissítése, ami temérdek újdonsággal látta el a játékot. A leakekről már nem is beszélve.

A reggeli órákban már lehetett tudni, hogy egy új Stark Industries területtel bővül majd a Battle Royale sziget. Aztán letöltöttük a frissítést, élesedtek a szerverek és rá kellett jöjjünk arra, hogy ennél jóval nagyobb újítást eszközölt az Epic. A fejlesztők egy hatalmas nagy földszeletet helyeztek el a szigeten, aminek csak töredéke a Stark Industries épület. Az újdonságok még saját kedvcsinálót is kaptak. Íme, a videó:

 

Galactus megérkezése már nincsen messze, ugyanis az őt szolgáló ellenséges egységek már ellepték a szigetet. A hatalmas totemszerű gépezetek könnyedén megkeseríthetik az életünket, ám szerencsére ha legyűrjük őket, nem maradunk üres kézzel.

Az új Fortnite map – Epic Games

Megjöttek a szupererők

Megérkeztek az új szuperképességek is, amik csak tovább színesítik a már egyébként is impozáns repertoárt. A fejlesztők nem aprózták el, Wolverine-től kezdve Black Pantherig minden nagyobb szuperhős ereje megtalálható már a fájlok között.

Vasember egy Repulsor Cannon nevű képességgel ruházza fel a használókat, aminek egyébként 20 ezer egység hatótávja van, s egyből 150 sebzést mér majd az ellenségekre, ha tisztán eltaláljuk őket. Az épületekbe csupán 200-at csap, ez a töltési idő miatt nem lesz jó az épületek eltakarítására. Emellé tartozik egy sima lézervető, amit végtelenszer használhatunk, valamint az ugrásunk is megboostolhatjuk a kesztyűkkel. (Hasonlóan Doctor Doom képességéhez.)

Thor is megosztja az erejét a játékosokkal. Ő 4000 egység távolságba képes gyakorlatilag minden építményt a semmivé tenni a Sky Strike nevű képességével. Játékosokra nem olyan veszélyes, csupán 80-at sebez.

Wolverine képességei is felbukkantak a kliensben. Az egyik a Berserker Dash, a másik pedig a Spin Slash nevet viseli. Előbbi jól fogja pusztítani az épületeket, utóbbi pedig igazi káoszt fog tudni okozni a harctéren. Már csak azért is, mert a Spin Slash viselői életerő regenerációt kapnak. Íme pár pontosabb adat:

  • Életerőt regenerál
  • Az utolsó ütés sebzése: 100
  • Épületekre mért sebzés: 50-250
  • Játékosokra mért sebzés: 25-65
  • A dupla ütés sebzése: 35
  • Töltési idő: 0.05
  • Az ugrás hatóideje: 0.85
  • Bónusz ugrási magasság: +32
  • Életerő blokkolás: 2,000

Storm, vagyis Vihar képessége egyértelműen a mobilitást kedvelő játékosoknak fog kedvezni. Amolyan beépített Shockwave gránátot kell elképzelni. Ha a Tornado Jumpot használjuk, a levegőbe emelkedhetünk vele, s minden építményt megsemmisítünk a környezetünkben.

She-Hulk szintén két képességet kap a forrásfájlok alapján. A Jump Smash képessége egy hatalmas ugrás lesz, ami még az építményekben is komoly károkat fog okozni. Míg a Fist képesség egy kisebb életerő regenerációt és mozgási sebesség buffot is adni fog a masszív kombósebzés mellé. Nem hiszem, hogy jó buli lesz ez ellen az erő ellen játszani.

Végezetül pedig úgy tűnik, hogy Fekete Párduc is hamarosan megérkezik az Item Shopba, ugyanis a szuperereje már ott lapul a kliensben. Az információink szerint a Vibranium Armor képesség a wakandai szuperhőshöz lesz köthető, ami a nevéből adódóan bizonyos mennyiségű sebzést fog magába szívni. Amit végül vissza is fog tudni verni a támadóra.

Új skinek, új karakterek

És ha már arról beszéltünk, hogy Fekete Párduc Item Shop exkluzív skinként érkezik meg hamarosan a fájlok szerint, egy meglepetés vendég is befuthat mellette. A kliensben található ikonok szerint nem más, mint Pókember nemezise, Venom is tiszteletét teheti hamarosan a Fortnite-ban.

https://twitter.com/FortniteFevers/status/1303985592246640640

 

Elkészíthetjük saját szuperhősünket is, legalábbis erre utalhatnak a legújabb személyre szabhatóságot hirdető menüpontok. Pár kép is előkerült az új funkcióról, a speciális karaktereket pedig feltehetően az Item Shopból szerezhetjük majd meg:

 

Az új, alakítható modellek és egy új bundle elemei – Epic Games

Apropó személyre szabhatóság: Vasember is kapott pár új stílust, egy fehér és egy fekete modell bújik meg a forrásfájlok között, amiket valószínűleg a szezon előrehaladtával nyithatunk majd meg magunknak, ha feloldottuk a karaktert.

 

A felsorolt temérdek újdonság nagy része már elérhető a Fortnite Battle Royale-ban, a v14.10, valamint a szerverek is élesek!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×