Az új Samurai Scrapper Pack már elérhető a Fortnite-ban. Ár-érték arányban egyértelműen az egyik legjobb csomag, amit az Epic Games valaha is kínált.

Ismerve, hogy hol tart ma már a Fortnite, nehéz belegondolni abba, hogy eredetileg a Save the World volt a fő csapásvonala a játéknak. Még 2017 júliusában jelent meg a kooperatív lövölde a piacon, az ingyenes Battle Royale mód csak két hónappal később, szeptemberben látott napvilágot. Mára már utóbbi a világ egyik legsikeresebb játékává tette a Fortnite-ot, a Save the World pedig megmaradt az ínyenceknek.

A fizetős játékmód egyébként meglepően szórakoztató, jómagam például a béta óta játszom. Elsőre kevesen gondolnák, hogy mennyire mély is a játékrendszer, a karakterek fejlesztéséről és a fegyverekről már nem is beszélve. Viszont sajnos kevesen adnak neki lehetőséget, ugyanis hozzá vannak szokva, hogy a Battle Royale-t bármikor ingyen és bérmentve elérhetik.

Az Epic Games ezért is keresett – és véleményem szerint talált is – aranyközéputat. A napokban megjelent a Fortnite történetének második hibrid-csomagja, ami egyszerre a Save the World, valamint a Battle Royale játékosokat is ellátja speciális tartalmakkal.

A Samurai Scrapper csomag temérdek V-Buckot és kozmetikai tartalmat kínál a játékosoknak. Emellett pedig hozzáférést kapunk a Save the World módhoz, amibe szintén kapunk egy karaktert és egy kézifegyvert. Sőt, a kínált V-Buck csomagot ebben a játékmódban is elkölthetjük.

Az Epic jelenleg 4792 forintért kínálja a csomagot a Save the World mód Store-jában.

Ez azt jelenti, hogy ez a Pack ráadásul még valamivel olcsóbb is, mint az előző. Vagyis, ha lemaradtál az első Save the World és Battle Pass hibrid-csomagról, akkor itt az ideje fejest ugrani az élvezetekbe. Ennyi pénzért alig tudnánk több, mint 1000 V-Buckot szerezni, a csomagba pedig ennyi valuta mellé még karaktereket, Battle Pass Outfitet és egy teljes fizetős játékmódot kapunk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×