Két új legendás Squad Building Challenge is érkezett a FIFA 20-ba. Hamarosan kifut a játék, de most még utoljára szüksége van a Coinjainkra az EA-nek.

Alig egy hónap van már csak hátra a FIFA 20-ból. Hamarosan érkezik a generációváltás, mind a FIFA játékosok, s mind pedig a konzoljátékosok számára. Utóbbiak esetében nagyobb a várakozás, de erre az EA Sports is felkészült. Ha az aktuális generációra vásároljuk meg a FIFA 21-et, akkor ingyen és bérmentve megkapjuk az új konzolok megjelenése után a felturbózott változatát is kedvenc sportjátékunknak.

Több profi játékos is bejelentette a napokban, hogy hivatalosan is végeztek a 20-szal, az új verzió megjelenéséig pedig szusszannak egy kicsit. Azok, akik keményen nyomják egész évben a Division Rivals-t, a Weekend League-et és a piacot, érthető, hogy kissé kiég a ciklusok végére. Ilyenkor mindenképpen kell egy kis idő a feltöltődésre. Ha valakinek ilyenkorra még nincs meg a hőn áhított keret, akkor már nincs is értelme foglalkozni vele, ugyanis még ha a piac bedőlése miatt össze is jön, nem nagyon lesz már ki ellen kipróbálni. Mi is már csak a gyűjteményünket színesítjük az időről időre megjelenő speciális SBC lapokkal. Na meg a hozzájuk mellékelt FIFA 21 tartalmakkal.

Ikonból sosem elég

Az EA Sports természetesen nem szeretné temetni a játékot, igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a hátramaradt szűk egy hónapból. Az Ultimate Team játékosok sorra kapják a jobbnál jobb SBC lehetőségeket, hogy a felhalmozott Coinokat legyen mire elszórni a FIFA 20 ciklus utolsó heteinek során. Az eddigi kiemelkedő lapok egyébként meglepően olcsón voltak kivehetők, körülbelül 100 ezer Coin körül juthattunk hozzá a 94-95-ös kártyákhoz. Épp ezért egy kissé meglepő, hogy újonnan egy meglehetősen drága SBC-vel rukkoltak elő a fejlesztők.

Ezúttal ismét az Icon kártyák kerültek a középpontba, ráadásul egyből két feladattal.

Megjelent ugyanis a FIFA 20 Ultimate Teamben egy Icon Upgrade és egy Icon Moments Upgrade SBC. Ez a kihíváscsomag nem a hobbijátékosoknak készült, ugyanis ahhoz, hogy mindkettőt teljesítsük, összesen négy darab keretet kell bedaráljunk. Szerencsére a követelmények között ott csücsülnek a speciális kártyák is, ami azt jelenti, hogy ha szerencsések voltunk az elmúlt egy-két hónapban, akkor lehetséges, hogy nem kell rászánnunk a fél májunkat egy SBC-re.

Icon Upgrade SBC követelmények

  • 83-as csapat – Min. 83-as érték, Min. 60-as csapatkémia.
  • 84-es csapat – Min. 1 TOTSSF/TOTW/TOTW Moments kártya, Min. 84-es érték, Min. 50-es csapatkémia.

Icon Moments Upgrade SBC követelmények

  • 85-ös csapat – Min. 1 TOTSSF/TOTW/TOTW Moments kártya, Min. 85-ös érték, Min. 60-as csapatkémia.
  • 86-ös csapat – Min. 86-os érték, Min. 50-es csapatkémia.

Ahogy azt korábban is említettem, nem lesz egyszerű zsebből kifizetni a fent listázott SBC-k árát. Természetesen lényegesen olcsóbb, ha a saját klubból álljuk az egészet, ám az értékbecslésnél mindig azt nézzük, hogy a piacról megvásárolva az elemeket, mennyibe kerül az adott kihívás.

Megoldások

Az Icon Upgrade SBC lényegesen olcsóbb, mint a Moments variáns, ugyanis ebben az esetben nem garantált, hogy a legjobb ikonok kategóriájából kapunk játékost. Épp ezért olyan 210 ezer Coin köré lehetne jelenleg saccolni a teljes SBC-t, ha nulláról akarjuk kiépíteni. Íme pár példa a FUTbinnek köszönhetően:

Ha mindenképpen Icon Moments lapra fáj a fogunk, akkor bizony rendesen a zsebünk mélyére kell nyúlnunk. A sima Icon Upgrade-hez képest ugyanis legalább 100 ezer Coint kell ugranunk árban, hogy egyáltalán esélyünk legyen kipakolni az SBC-t. A FUTbin adatai szerint körülbelül 300-310 ezer Coin szükséges ahhoz, hogy teljesíthessük a Moments kihívást. Szintén pár példa a csapatra:

Ha tehát van elég Coin a felhasználódon és mindenképpen szeretnéd legalább egy ikonnal színesíteni a keretedet, akkor most érdemes ráfeküdni az SBC-re. Nincs sok idő, szeptember 11-én lejár az akció.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×