A World of Warcraft fejlesztői nyilvános szavazásra bocsájtották, hogy melyik hátason lehessen jövőre utazni. Te melyikre szavazol?

A World of Warcraft: Shadowlands október végén végre megjelenik, azzal együtt persze teljesen új tartalmakkal bővül a játék. A jövőben érkező további frissítések közé tartoznak természetesen az új mountok is, avagy magyarul hátasok (by Cloud). Annak érdekében, hogy a közönséget is bevonja a játék fejlesztésébe, a Blizzard most egy szavazást indított: a játékosok dönthetnek a következő mountról. Sajnos azonban ez az új mount nem jelenik meg a játékban 2021-ig, illetve addig, míg a közösség el nem dönti, hogy melyik legyen.

A World of Warcraft következő hátasát a közösség választhatja ki, öt lehetőség közül.

Kép: Blizzard

A közvéleménykutatás után a Blizzard jövő év elején hozza el a játékba a mountot. Szavazni egészen 2020. szeptember 18-ig lehet. Minden régiónak megvan a saját szavazása, végül pedig minden régió összesített eredményét tekintik mérvadónak. A nyertes mount minden Shadowlands játékos számára alapból elérhető lesz, mindenki megkapja a Mount Collection fülön belül, 2021 első negyedévében.

A szavazás során 5 lehetőség közül lehet választani: egy fa, egy könyv, egy pók, egy hernyó, és egy slime macska van a listán. Sajnos a Blizzard annyira nem volt jó fej, hogy képeket is mellékelt volna ezekhez, pedig akkor talán könnyebb lenne dönteni.

  • Wandering Ancient – Ez egy vándorló ősi fa.
  • Soaring Spelltome – Egy könyv, amin utazni lehet
  • Nerubian Swarmer – Egy pók.
  • Curious Caterpillar – Egy kíváncsi hernyó. Túl nagy ahhoz, hogy pillangóvá váljon.
  • Gooey Slimesaber – A Plaguefall nyálkás tavaiból mindenféle kocsonyás lény felbukkant már, beleértve ezt a ragacsos cicát is. Egy nyálkás macska, melyet csak kesztyűben érdemes megsimogatni.

A mountokról részletesebb leírást olvashatsz a Blizzard honlapján. Szavazni erre a linkre kattintva lehet.

Észak-Amerikának egyébként eddig csaknem 100 ezer szavazat érkezett. Bár az új mount csak 2021-ben várható, a World of Warcraft: Shadowlands október 27-én indul.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×