Az új generáció már a spájzban van.

Már lassan mindenki tűkön ülve várta az új generációs konzolok árcéduláit. Ennek megfelelően egyre több pletykát hallhattunk mostanában, amit már a Microsoft is megunt, ennek örömére pedig le is rántották a leplet a legújabb olcsó Xboxukról, nevezetesen a Series S-ről.

A következő generációs és egyben az eddigi legkisebb méretű Xbox 299 dolláros árcédulát kapott. Ez jelenlegi árfolyamon 91 ezer forintos árat jelentene hazánkban, amiből már következtethetünk, hogy a nagyobb, Series X bizony jócskán drágább lehet. Időközben a Microsoft Magyarország is nyilatkozott a hazai árazásról illetően, ennek megfelelően a hazai ajánlott fogyasztói ár 113 990 forint lesz.

 

Nem mellesleg ez az első alkalom, hogy a Microsoft hivatalosan is megerősítette az Xbox Series S létezését. Furcsa fordulat, hogy épp az árát jelentették be elsőként. Zárójelben azért megjegyezném, hogy a Microsoft akkor döntött az árcédula leleplezése mellett, miután a Windows Central közzétette a forrásuk által kiszivárogtatott árakat. Könnyen lehet, hogy az információ helyesnek bizonyult, ugyanis ők is 299 dolláros Series S árról beszéltek, állításuk szerint pedig 499 dolláros kezdőárat fog kapni a nagyobb, Series X. Ez hazánkban 152 ezer forintos (árcédulát jelentene.

Érdemes ezeket a szivárgásokat persze helyén kezelni, a jó hír, hogy a Series S árcéduláját immáron már készpénznek vehetjük. Már csak a Series X és a PlayStation 5 árára vagyunk kíváncsiak…

Láttad, hogy a leet.hu webshopban épp akciós a Model O-?

×