Chadwick Boseman halálával megüresedett egy hely az MCU legmeghatározóbb hőseinek csoportjában. Most megnéztük, ki vehetné át a stafétát.

Augusztus utolsó napjai biztosan nem voltak a Marvel rajongók kedvencei. Chadwick Boseman, a Fekete Párducot játszó amerikai színész, a rákkal vívott hosszú küzdelme során életét vesztette. Ezzel egy hatalmas űrt hagyva a rajongók szívében, na meg az MCU-ban is.

A Marvel ugyanis 2022-re tervezte a nagy sikerű Fekete Párduc film folytatásának megjelenését, amit ráadásul a Phase 5 elejére szánnak.

A Phase Four hivatalos bejelentése – Marvel

A Marvel Cinematic Universe keretein belül megjelenő filmeket különböző fázisokra osztották, az előző, vagyis a harmadik fázis a Pókember: Idegenben című filmmel zárult le. A Phase 4-t Fekete Özvegy önálló filmje fogja elindítani, remélhetőleg még idén. A koronavírus miatt minden csúszik jelenleg, amit eredetileg a mozikba szántak, így könnyen lehet, hogy az ötödik fázis sem érkezik meg 2022-ben. Komoly átszervezések nélkül legalábbis nagy valószínűséggel nem.

Chadwick Boseman halála miatt ugyanis a teljes Fekete Párduc-szériát újra kell gondolni. Azt nem tudhatjuk, hogy mennyire volt felkészülve a Marvel Studios (Boseman több, mint 4 éven keresztül küzdött betegségével), viszont azt biztos, hogy új irányt kell venniük a munkálatoknak.

Hova tovább?

Kép Forrása: Newsweek

Mindamellett, hogy mozifilmekről beszélünk, azért javarészt a képregények adják az alapot az MCU-nak is. Pókemberből hirtelen nem lesz Amerika Kapitány, csak azért, mert ezt szeretnék a rendezők. A képregényekben ugyanis erre sosem volt példa korábban.

Véleményem szerint nem lenne a legszerencsésebb megoldás T’challa (Fekete Párduc) szerepét újraosztani, a stafétát valaki olyannak kellene átadni, akit már ismer és kedvel a közösség. Ez pedig nem más, mint a karakter húga, Shuri.

Ez tűnik jelenleg a legjárhatóbb útnak, s ezt már ha úgy vesszük ki is kövezte a Marvel Studios. Ezzel a húzással egyszerre megtisztelnék Chadwick Boseman munkáját és méltó örökös kezébe adnák a stafétát. Letitia Wright biztosan jó munkát végezne a karakterrel.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×