Rég adták ilyen olcsón a PS4 játékokat.

Már nem sokat kell várni, hogy a PlayStation 5-ön élvezhessük a Sony legújabb címeit, valószínűleg pont ennek örömére csaphatunk le most olyan remek játékokra, amire idáig nem volt még példa. Aki egy ideig maradna még a PS4 mellett, annak érdemes előkeresnie a bankkártyáját, ugyanis remek akciók várnak most a PlayStation Store-ban.

Rainbow Six Siege Deluxe Edition

 

Aki esetleg kimaradt még a  Tom Clancy féle Rainbow Six: Siege-ből, az most egyenesen behúzhatja a Deluxe Editiont, amiben a teljes játék mellett az első és a második évből származó operátorok is helyet kaptak. Noha a játék rendelkezik single player móddal, a multiplayere az, ami igazán fajsúlyos. Remek választás lehet azoknak, akik szeretik a taktikai online fps-eket. Alapvetően 9500 forintért vesztegetik a Deluxe kiadást, ám most 2847 forintért lecsaphatunk rá korlátozott ideig.

Az ajánlatot erre találjátok.

Sleeping Dogs Definitive Edition

 

A Square Enix nyílt, leginkább a Grand Theft Auto világára hajazó játéka viharos fogadtatásban részesült, most viszont az eredeti ár töredékéért juthatunk hozzá a külső nézetes akciójátékhoz. A történet szerint egy honkongi bűnbandába épülünk be, nyomozóként pedig a célunk, hogy rács mögé dugjuk az egész szervezetet. Ez persze itt nem olyan könnyű, mint elsőre gondolnánk. 8990 forint helyett viszont mindössze 1348 forintot kell a kasszánál hagyni, ennyiért nem szabad ott hagyni! Ráadásul hamarosan élőszereplős film is készül a játék alapján.

Az ajánlatot erre találjátok.

GTA V Premium Online

 

Van egyáltalán olyan, aki még nem hallott a GTA V-ről? Nehezen tudom elképzelni, hiszen akkora sikert aratott a játék, hogy a Rockstar ma is vígan megél a befolyó profitból. A nyílt világú játékok úttörőjének legújabb részében elképesztő mennyiségű akcióban lehet részünk, ha pedig az online világot is szeretnénk kipróbálni, akkor a Premium Online kiadást ajánljuk mindenkinek, ebben ugyanis grátiszba kapunk 10 000 000 GTA$-t, ami nagyon jól fog jönni majd a kezdetnél. Ráadásul most mindössze 4405 forintért behúzhatjuk a játékot!

Az ajánlatot erre találjátok.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×