Az Infinity Ward kénytelen volt eltávolítani az összes járművet a Warzone-ból, miután kiderült, hogy egy hiba lehetővé teszi, hogy tönkre tegyék a lobby-kat.

Érdekes, hogy nem először van probléma a Call of Duty: Warzone-ban a járművekkel. Korábban a helikoptert többször kivették amiatt, mert egy-egy hiba miatt tisztességtelenül lehetett őket használni. Most ismét egy hiba jelent meg, ami miatt az összes player játéka összeomlott, így az összes jármű kikerült a játékból.

Egy jármű használatával, a map egy bizonyos pontján teljesen tönkre lehetett tenni a játékszervert, kicrash-elve az egész lobbyt.

Az Infinity Ward lépett

Kép: Activision

A fejlesztők hamar rájöttek a probléma súlyosságára, így gyorsan cselekedtek, hogy elkerüljék a nagyobb problémákat. Szombaton jött is egy gyorsjavítás: ideiglenesen eltávolították az összes járművet a játékból. Úgy tűnik, hogy jelenleg ez az egyetlen lehetőségük, amíg megoldják az adott hibát és frissítést vezetnek be.

Az Infinity Ward egyelőre nem közölte, hogy a járművek mikor térhetnek vissza. Addig pedig teljesen új taktikát kell választanunk a Warzone során, elfelejtve a járműveket. Arra viszont jó az egész, hogy megnézzük, milyen lenne egy jármű nélküli játékmód.

Neked hiányoznak a járművek?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×