Az Epic Games még több Marvel mapváltozást hoz a Fortnite 2. fejezetének 4. évadába. Most megjelent a Galaxis őrzőinek egy fontos helyszíne.

Úgy tűnik, hogy a Marvel világa egyre jobban kibontakozik a Fortnite-ban, a rajongók legnagyobb örömére. Most egy szintén ismert helyszín kapott helyet a mapváltozások eredményeképpen, melyet sokan csak úgy ismernek, hogy a Collertors Museum.

Taneleer Tivan, vagyis magyarul a Gyűjtő múzeuma (gyűjteménye) jelent meg.

Aki ismeri a Galaxis Őrzőit, jól tudja, hogy a „Knowhere” bolygón található a Collectors Museum, ami most természetesen egy kisebb formában került be a Fortnite világába. A gyűjtemény nagy szerepet játszott a Marvel filmekben is, hiszen ott találták meg a valóság kövét.

Kép: Epic

Ahhoz, hogy felfedezzük az új helyszínt, Catty Cornertől keleti irányba kell kiugrani, és egy hegy tetejét kell figyelni. Hogy egyszerűbb legyen a tájékozódás, íme erről egy jelölés a térképen.

Kép: Epic Games

Ugyanakkor fontos tudni, hogy ahogy más Marvel helyszín sem, a Gyűjtő múzeuma sem kínál sok lootot, ami azt jelenti, hogy nem biztos, hogy a legjobb kezdőhelyszín. Ezzel persze még nincs vége, hiszen a mapváltozások, melyek újabb Marvel tartalmakat hoznak, folytatódnak.

Úgy tűnik, hogy a 4. évadban bemutatott szuperhősök átveszik az vezető szerepet a map különböző pontjain, felkészülve a Galactusszal folytatott végső csatára.

Lehetséges, hogy ez a hely is nagy szerepet játszik majd a csatában?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×