Elvileg a dél-afrikai Pringles véletlenül kiszivárogtatta az Xbox Series X árát. Az új konzol ez alapján jó sokba kerülhet.

Mivel szép lassan közeledünk az év végéhez, a gamerek egyre izgatottabbak a következő generációs konzolok megjelenése kapcsán. Persze jelenleg a legnagyobb kérdés az, hogy melyik mennyibe is kerül majd, hiszen sokan már most szeretnének elkezdeni spórolni. Egyelőre azonban az árverseny miatt egyik fél sem osztja meg terveit az árazásról, így maradnak a rendszeres pletykák is szivárgások.

A Pringles új szivárgásában egy nyereményjáték került nyilvánosságra, ahol a fődíj az Xbox Series X. A nyeremény értékét is megadták.

Kép: Twitter

A lényeg az, hogy egy új partnerség jött létre a dél-afrikai Pringles és az Xbox között. Egy nyereményjáték során a résztvevők hazavihetnek egyet a 46 Xbox Series X közül, sőt két Game Pass előfizetés is gazdára talál. A Facebookon megjelent szabályzat szerint a nyeremények összértéke 621000 dél-afrikai rand. Ha ezt elosztjuk a kínálatban lévő 46 konzollal, 13500 rand jön ki. Ez forintba átszámítva nagyjából most 250 ezer forint.

Ennyibe kerülne egy Xbox Series X?

Nem hinnénk. A hírt a Twitteren megosztó Cavie szerint Dél-Afrikában általában jóval magasabb az ajánlott fogyasztói ár a műszaki cikkekre, mint az Egyesült Államokban, szóval szerinte erre nem lehet alapozni. Hozzáteszi azt is, hogy ez alapján nehéz lenne megjósolni az árat, ez csupán egy érdekesség. A legjobb mégis csak az, ha megvárjuk, míg Microsoft bejelenti az árat.

Úgy tűnik, egyelőre még mindig sötétben tapogatózunk. Vajon mikor tudjuk meg valóban az árakat?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×