Egy gyártó jóvoltából hamarosan megjelenik a hivatalos Cyberpunk 2077 energiaital. Sajnos csak Amerikában lesz kapható. Megkóstolnád, ha lehetne?

Ma már tudjuk jól, hogy a gamerek világába évek óta szeretnek belépni a különböző energiaital-gyártók. A világ esport-rendezvényeinek rendszeres támogatói, számos videós és streamer partnerei lettek, sőt szívesen adnak ki egyedi energiaitalokat. Tavaly például nagy szám volt, amikor a Death Stranding-ben a főhős Monster energiaitalt ivott.

Most a Cyberpunk 2077 kap limitált kiadású energiaitalt, szamuráj ízesítéssel.

A CD Projekt RED nemrég fedte fel az együttműködését a Rockstar (nem a játékkiadó) energiaital-gyártóval. Ezzel együtt bemutattak egy új, exkluzív ízt, az úgynevezett Samurai Colát. A Twitteren megosztott előzetesben azt látjuk, hogy a Cyberpunk 2077 világában egy szokványos doboz Rockstar energiaitalt meghekkelnek (feltehetően Johnny Silverhand), és létrejön a Samurai Cola.

A hivatalos honlap szerint a Samurai Cola „hamarosan érkezik”, pontosan még nem lehet tudni, hogy mikor. Elvileg csak az Egyesült Államokban lesz majd kapható, így sajnos nálunk a polcokon nem hinnénk, hogy találkozni lehet vele.

Az amerikaiak több szempontból is jól járnak, hiszen a CD Projekt RED és a Rockstar közös nyereményjátékot is indított, amin a fődíj egy egyedi autó.

Kép: Rockstar Energy

Megkóstolnád az italt?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×