Mindamellett, hogy valószínűleg a Fortnite történetének egyik legjobb szezonját éljük jelenleg, sajnos hibák is fel-felbukkannak néha.

A Chapter 2 negyedik szezonjának startja óta a legtöbben azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban felhalmozzák maguknak az új Marvel tartalmakat. Az Epic Games kiváló munkát végez a pálya bővítésével is, már az indulás óta is több helyszín változott, vagy érkezett.

S ha már az érkezéseknél járunk, sajnos egy kellemetlen játékhiba is felütötte a fejét. Ami ráadásul olyan szinten bezavarja a rendszert, hogy szabályosan halhatatlanná válhatunk miatta. Ráadásul ha megvan a megfelelő felszerelés, útközben még killeket is szerezhetünk.

A hibát legegyszerűbben Risky Reels területén lehet reprodukálni. A lényege az egésznek, hogy a szénakazalokat az előtt csapjuk szét, hogy landolnánk bennük. (A nagy vászonról kiválóan bele lehet huppanni egybe.) Ha jól csináltuk, akkor a karakterünk mozgásképtelen lesz, ám cserébe sebzést sem fog tudni elszenvedni. Egy dologra azonban képes lesz: autót vezetni. Ha a széna mellé parkolunk egy autóval, akkor a hiba bekövetkezése után tovább is állhatunk a járművel.

Glitch King egy rövid videót is készített az esetről:

 

Érdemes tehát figyelni a napokban, ugyanis egyre többen szeretnének ezzel a metódussal győzelmet szerezni. Valószínűleg pár napon belül javítja a hibát az Epic Games, ugyanis hamarosan jön az új frissítés.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×