Redeye után újabb kommentátor akasztja szögre a fülesét. HenryG, a CS:GO legendás kommentátora 6 év után hagyja ott a közvetítői asztalt.

Akik rendszeresen nézik a CS:GO közvetítéseket, azoknak biztosan nem kell bemutatni a tetkókkal dúsított közvetítőt, HenryG-t. 6 év után úgy döntött, hogy otthagyja az esport kommentátori hivatást. A hírt tegnap este jelentette be hivatalos twitter fiókján.

A visszavonulásával kapcsolatosan a dbltap készített vele egy interjút:

„Nagyon sokan várták, hogy a rendszeres közvetítésekkel együtt én is visszatérek a képernyőkre. Sajnos bármennyire is szeretném, ez nem fog megvalósulni.” – kezdte interjúját HenryG

A kommentátori életstílus igen gyors. A rendszeres utazások, felkészülés, stressz a kamerák előtt mind megterhelő. Egy idő után ez a fajta életszínvonal már nem fenntartható, és HenryG-nek már kezdett kicsúszni a markából az irányítás. 2015-ben szerepelt az első Major tornáján, mint kommentátor és durván 150 rendezvényen jelent meg az elmúlt 6 évben.

Sajnos a hírességnek is megvan az árny oldala, hisz ez idő alatt rengeteg hozzá közel álló személyt veszített el, mivel teljes mértékben a karrierjére fókuszált. A kommentátori élet se volt hab a tortán, és a rendezvényszervezők folyamatosan ígéretei nem valósultak meg. Hiába a rendszeres mosoly és jókedv, a kamerákon kívül más volt a helyzet. Ez is az egyik oka, hogy HenryG végleg visszavonul a kommentátori hivatástól.

Moses is reagált HenryG nyilatkozatára, és ő is megerősítette, hogy ez az életvitel nem a legkifizetődőbb.

Mind a CS:GO világ, mind a többi esport játék kommentátorai tiszteletét fejezte ki HenryG előtt. Hogy mi lesz vele a jövőben? Szeptember 7-én este lerántja a leplet a jövőbeli terveiről.

Neked hiányozni fog HenryG munkássága?

Ezt olvastad már?

Miért imádunk gaming videókat és streameket nézni?

 

×