Szanaszét hevernek a Fortnite szigeten a bónusz tapasztalati pontot szolgáltató XP Coinok. Megnéztük, hogy merre található az első két hullám.

Történelmet írt az Epic Games és a Marvel. Egy teljes kollaborációs szezont hoztak össze, ami során a hivatalos Battle Pass-ből temérdek licencelt karaktert nyithatunk meg. A Marvel képregények és filmek rajongóinak kötelező vétel az új csomag, arról nem is beszélve, hogy a Fortnite játékmenete is szórakoztatóra sikeredett. A Battle Royale szigeten tematikus területek is fellelhetőek, s még szuperképességeket is alkalmazhatunk, az egyéb marveles utalásról és játékelemről már nem is beszélve.

Teljesen mindegy, hogy mit, vagy kit szeretnénk megszerezni a szezon során, tapasztalati pontra lesz szükség. A Battle Pass tartalmakhoz egyértelműen a küldetések teljesítésére van szükség, na meg a rejtett boostok megtalálására. Így van, utóbbiból is lehet bőven találni a játékban, ráadásul az Epic hetente pakol újakat a játékba.

Ezeket az XP Coinokat szét szokták szórni a szigeten, a játékosoknak pedig fel kell tudni kutatni őket, ha a bónuszhoz hozzá akarnak jutni. Vagy keresni kell egy oldalt, ami megcsinálja helyettük a kutatást. A Pro Game Guides minden héten lehozza az újabbnál újabb XP lelőhelyeket, mi pedig most összefésültük az aktuális szezon első két hetét.

Első hét

Második hét

Ha mást nem, a lila coinokat mindenképpen érdemes felszedegetni, ugyanis hozzájuk külön Punchcard is elérhető. Aminek a teljesítése további bónusszal jár.

Sok sikert kívánunk!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×