A CD Projekt Red biztos abban, hogy nem többet nem csúsztatják a Cyberpunk 2077 megjelenését.

Aki már nagyon várja a Cyberpunk 2077 megjelenését, megnyugodhat: a játék megjelenése valószínűleg nem késik többet – legalábbis nem kéne neki. A játékot fejlesztő CD Projekt RED szerint a játék már forgalomban lesz, mire a stúdió kiadja a következő pénzügyi jelentését.

A CD Projekt RED negyedévente és félévente ad ki pénzügyi jelentést. Nemrég egy videóban a stúdió pénzügyi igazgatója, Piotr Nielubowicz elmondta: mire a stúdió a következő jelentést kiadja, a Cyberpunk 2077 már ki lesz adva.

Ez azt jelenti, hogy a novemberi megjelenési dátum már nem módosul.

 

A Cyberpunk 2077 sajnos többszöri alkalommal is késleltetve lett, így nehéz garantálni, hogy nem késik ismét, a felmerülő hibák miatt. Amióta csak bejelentették, a megjelenés sorra csúszott. Az elmúlt hetekben ráadásul egy kamu késleltető levél is terjedt a neten: valaki úgy érezte, jó poén azzal trollkodni, hogy ismét késik a megjelenés.

A játék eredetileg április 16-án jelent volna meg, aztán csúszott a megjelenés szeptember 17-re. Nem sokkal később új megjelenési dátumot kapott: november 19. Ennek eredményeként a Cyberpunk 2077 multiplayer és DLC tervek is háttérbe szorultak.

A hibákra szánt idő ellenben csak azt bizonyítja, hogy a Cyberpunk 2077 hatalmas vállalkozás, melyet szeretnének tökéletes formában elénk tárni. A stúdió szerint a játék nagyobb lesz, mint a The Witcher 3, ami azt jelenti, hogy a stúdió legnagyobb játéka lesz. Így nem meglepő, hogy ennyit késik a játék.

A Cyberpunk 2077 tehát november 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig PS5-re, Stadiára és Xbox Series X-re.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×