Két kellemetlen játékhiba is dominál jelenleg a Fortnite Battle Royale-ban. Ebből az egyik szinte azonnal elgáncsolhatja az adott menetünk.

A Marvel karakterek átvették az uralmat a Fortnite Battle Royale fölött. A képregények oldalairól ismert hősök és gonoszok most bármelyik sarkon befordulhatnak a játékban, ez pedig igazán szórakoztató. Lehetséges, hogy sokan ellenezték a túlzóan sok kollaborációt az elmúlt időben, ám azóta, hogy kánonná tették a fejlesztők, nem lehet gond.

Legalábbis ilyen téren nem lehet gond a játékkal, a rendszer ugyanis még mindig képes összeomlani. Ahogy azt megszokhattuk, bőven van tökéletlenség a játékban, ami többnyire bugok formájában jelenik meg. Jelenleg kettő igazán kellemetlen hibát ismerünk, az egyik minden játékmódot érint, a másik csupán a többjátékos módokat.

Vihar a semmiből

Kezdjük azzal, ami akár instant kivégezhet minket. Jelenleg él egy hiba a játékban, ami váratlanul a Viharba repíthet minket gyakorlatilag bármikor. Ismerve a másik kellemetlen bugot, feltehetően itt is a szuperképességek lehetnek a ludasak.

Fortnite sent me to the Shadow Realm!
byu/Xientraa inFortNiteBR

Videó is készült a hibáról, amiben egyszerre találkozott egy shotgun párbaj, egy lépcső elem és egy Doctor Doom képesség. A három mechanika találkozása abszolút káoszba torkollott, a videó készítőjét egyből kidobta a szigetről. Az Epic Games még nem reagált az ügyben, bár kétlem, hogy ne akarnák mihamarabb megoldani a problémát.

Képességek töltésidő nélkül

A másik bug mindenképpen a képességekhez köthető. Bár ebben az esetben egyedül nem leszünk képesek kivitelezni az exploitot. A többjátékos módokban a kreatív játékosok rájöttek, hogy a földről felvett szuperképességek egyből használhatók. Így ha a hosszabb töltési idővel rendelkező képességeket használat után eldobják, társuk felveheti és ismét azon nyomban használhatja. Ezzel gyakorlatilag végtelenszer lehet használni azokat az erőket, amiket egyébként nem lenne szabad folyamatosan elsütni.

Valószínűleg ezt a hibát egyszerűbb lesz orvosolni, bár nagy valószínűséggel ebben az esetben is várni kell a megoldásra a jövő héten esedékes új frissítésig.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×