Jó hír a PUBG játékosok számára. Ismét felpezsdül az élet.

Jó ideje már, hogy nem érkezett kísérleti játékmód a PUBG-be, ennek viszont most vége, ugyanis a PUBG Labs ismét kinyitotta kapuit. A jól ismert Warmode tért vissza, egy kicsit újabb köntösben. A Faction Warmode-ban két 8-8 fős csapat csap össze egymással.

 

A mérkőzés alatt minden csapat pontokat gyűjt be, egy killért 3 pontot, egy knockolásért 1 pontot, egy csapattársunk felszedéséért pedig szintén 1 pontot kapunk. Ellenben a csapattársak megöléséért vagy öngyilkosságért 5-5 pontot von le a rendszer, szóval érdemes lesz vigyázni.

A játékmód alkalmával különféle kasztok közül választhatunk, ezek mind eltérő fegyverrel és kiegészítőkkel rendelkeznek. Bekerült egy úgynevezett Critical Response Kit, aminek segítségével a knockolt játékosokat jóval gyorsabban tudjuk majd felszedni.

A rossz hír, hogy elképesztő rövid ideig élvezhetjük csupán a Faction Warmode-ot, ugyanis csupán hétfőig él a lehetőség. Ezt követően persze visszatérhet még, de a fejlesztők egyelőre azt vizsgálják, hogy milyen népszerűsége van az új módnak és természetesen azt is figyelik, hogy minden hibamentesen zajlik-e.

A részletes leírást erre találjátok a játékmóddal kapcsolatban. 

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×