Giorgio Chiellini a FIFA 20-as idény végére még bezsebelt magának egy erőteljes Flashback kártyát. Az EA FIFA 21-es tartalmakkal ösztönzi a játékosokat.

Nincs már sok idő hátra a FIFA 20 ciklusából. Október elején ugyanis megérkezik a 21, ami egy teljesen új fejezetet nyit majd az elektronikus futball világában. Ez lesz ugyanis az EA Sports első olyan FIFA játéka, ami PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is játszható lesz, vagyis már most megtörténik a generációváltás. Ez pedig játékmenetbeli és vizuális fejlődést igényel.

Viszont ne rohanjuk ennyire előre, ugyanis a FIFA 20 még egyáltalán nem halt ki. A fejlesztők folyamatosan készítik a jobbnál jobb lapokat, amiket a Pre-Season promóciónak köszönhetően 21-es tartalmakkal is megdobnak.

A játék legújabb SBC-jét egy legendás olasz hátvéd kapta, a Juventus bástyája, Giorgio Chiellini. A Flashback kártyát a 2013/2014-es szezonban mutatott kiemelkedő formája miatt kapta, s azt kell, hogy mondjuk, statisztikailag tényleg lenyűgöző lett a kártya.

Aztán ha jobban megnézzük, a 96-os összérték némiképp félrevezető. A játékos 70-es Staminája igencsak hajmeresztő, főleg akkor, amikor a játékban 99-es Staminával dolgozó Ben Yedderek is felbukkanhatnak. Annál pedig nincs kínosabb, ha a mérkőzés 65. perce környékén középhátvédet kell cserélni. A párharcokban a 73-as Balance sem segít, így nem lennénk meglepve, ha simán fodder kártyának vennék ki a legtöbben. A 96-os értékével ugyanis egész jó húzólap lehet SBC-kbe. Már csak azért is, mert egyetlen, ráadásul félelmetesen olcsó feladatot kell csak teljesítsünk, hogy a gyűjteményünkben tudhassuk. Jelenleg 65 ezer Coin környékén már a legtöbb platformon kiszedhető a kártya.

Chiellini mellé egy exkluzív TOTY mezt is ad az EA Sports, amit a FIFA 21-ben használhatunk majd. Nem egy őrületesen nagy ajánlat, ám mégis valami plusz, amivel elkezdhetjük az új generációs FIFA karrierünk.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×