A PUBG Mobile New Erangel című bemutatóvideó elkalauzol bennünket a megújult Erangel vidékére. Ennyit változik a map, ha bekerül az Erangel 2.0.

Természetesen a PUBG rajongók alig várják, hogy szeptember 8-án végre elinduljon a PUBG Mobile 1.0-ás verziója, a Beyond A.C.E. Már csak azért is nagy a várakozás, mert ekkor kerül bevezetésre a New Erangel, melyet korábban csak Erangel 2.0-ként emlegettünk.

A maphoz most egy rövid videóbemutató is készült, mely okot ad arra, hogy a PUBG Mobile közösség újra elővegye a címet.

A bemutatóvideóban látható egy-egy jól ismert helyszín új, átalakított verziója is, ám sajnos a teljesség igénye nélkül. A 36 másodperces videó sajnos nem fed fel minden részletet, így azokat szeptember 8-án magunknak kell feltárni. Az viszont jól látszik, hogy az ikonikus helyszínek, mint például Mylta Power és Yasnaya Polyana mennyire alakultak át.

 

Ami azt illeti, a map grafikája is változáson ment keresztül. A frissített világítási rendszernek és megújult vízvisszaverődésnek köszönhetően, mely az 1.0-ás frissítés része, a map sokkal jobb vizuális élményt nyújt.

A grafika mellett persze egy-egy elem is változáson ment keresztül. Látható például, hogy több épület szerkezete is megújult, sőt újabb elemek, például barikádok, árkok és bombázók is helyet kaptak. Néhány helyet pedig teljesen átdolgoztak. New Erangel egyes épületeiben például a játékosok egy-egy rejtett alagsort is felfedezhetnek.

A New Erangel tehát szeptember 8-án érkezik a PUBG Mobile 1.0-ás verziójával. A Tencent ígérete szerint ezzel csökken a lag és javul az FPS mértéke.

Te várod a New Erangel megjelenését?

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×