Már csak egy napot kell várni arra, hogy friss új játékmódot köszönthessünk a PUBG-ben, legalábbis egy kínai hivatalos bejelentés szerint.

Miközben persze nagy a várakozás a PUBG Mobile következő frissítése körül, melyben végre helyet kap a teljesen átalakult Erangel 2.0, a PUBG háza táján is várható némi újdonság. A napokban a kínai Weibo közösségi oldalon kezdődött meg egy visszaszámlálás, ami a Twitter felhasználók szerint egy új játékmódot jelent.

Ha minden igaz, holnap, azaz szeptember 4-én egy 8v8 Arcade játékmódot kapunk.

A képleírás szerint már csak egy nap van hátra: szeptember 4-én, pekingi idő szerint délután 15 órától válik elérhetővé az új játékmód. Ez magyar idő szerint reggel 9 órát jelent.

Kép: Twitter

A Player IGN korábbi forrása szerint ez egy új, 8v8 játékmód lesz.

Érdekesség, hogy körülbelül két hónappal ezelőtt adatbányászok egy friss játékmódra utaló kódot találtak a fájlok között. Ahogy a képen is látszik, ez a MoneyRoyale.

Kép: Youtube

Ez alapján akár olyan játékmódra is gondolhatunk, mint a Call of Duty: Warzone esetében a Plunder, de a SkullCoin felirat alapján sokkal inkább az a tippünk, hogy a meccs során minél több érmét vagy kincset kell gyűjtenünk, jutalmakért cserébe.

Persze továbbra is kérdés, hogy a játékmód híre miért csak kínai változatban jelent meg? Reméljük nem egy exkluzív tartalomról van szó.

Hogy pontosan mi várható, az holnap reggel kiderül. Ne felejtsd el elindítani a PUBG-t!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×