Szokás szerint megérkezett a váltás az Epic Games standjában.

Immáron 2. éve tart az Epic Games ingyenes játékfelhozatala, ami annak idején a Subnautica osztogatásával kezdődött el. Ekkor azt hittük még, hogy kizárólag a karácsonyi szezonnak tudható be a jótékonykodás, ám azóta kiderült, hogy az Epic ezt nem csak ideiglenes időszaknak tervezte. Ezúttal egy olyan játék tért vissza, ami bekerült már korábban is a kalapba, viszont remek alkalom ez annak, aki kihagyta tavaly az ajánlatot.

Ez pedig a körökre osztott Into The Breach, egyenesen a Faster Than Light alkotóitól.

 

 

A történet szerint a futurisztikus emberiség nem tudta megértetni magát a Vek nevű inszektoid fajjal, ezért mindkét fél az erőszak univerzális nyelvére váltott. A kilátások gyorsan rosszra fordultak, ezért a humanoidok bedobták a joker kártyát: idősíkokban utazó pilótákat, és azok hatalmas légycsapó mecháit. Egy ilyen háromtagú alakulat vezetői vagyunk, a cél pedig látszólag egyszerű: megvédeni a Földet és annak lakóit, akik bosszantó módon még akkor se képesek elhagyni otthonaikat, amikor egy ötemeletes szarvasbogár készül áttiporni rajtuk.

Az ajánlatot erre találjátok

Az akció szokás szerint jövőhét csütörtöki délután 17:00-ig tart. Ezt követően új játékok kerülnek be a kalapba, szóval nem érdemes tétovázni.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Láttad, hogy a leet.hu webshopban épp akciós a Model O-?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×