Ha hihetünk a nemrégen megjelent szivárgásoknak, akkor a Black Ops 3-4 speckó fegyverei scorestreak-ként térhetnek vissza a Black Ops Cold War-ban.

Miközben végre hivatalos is bejelentették a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenését, természetesen továbbra is záporoznak a különböző hírek, információk. Ezek nem mindegyike hivatalos infó, de a szivárogtatók, adatbányászok azon vannak, hogy minél többet tudjunk meg az új címről.

Egy szivárgás alapján úgy tűnik, hogy a korábbi Black Ops címek egy-egy eleme scorestreak-ként lesz jelen az új Cold War-ban.

Scorestreakek a Black Ops 2-ben – Kép: CoD Wiki

Változások a CoD világában

A rajongók részéről talán jogos elvárás, hogy az egyébként igen sikeres Modern Warfare és Warzone után a játékmenetbe valamilyen új élményt hozzanak el a fejlesztők. Erősen úgy tűnik, hogy az új játékban nagy szerepe lesz a scorestreakeknek, ami azt jelenti, hogy a killek mellett ezek használatáért is rengeteg jutalom ütheti a markunkat.

A szivárogtató Tom Henderson arra felhívta a figyelmet, hogy idén olyan scorestreakek jöhetnek, melyeket specialist weaponként ismertünk a Black Ops 3-ban és 4-ben.

Kép: CoD Wiki

„A BO 3/4 speciális fegyverei idén scorestreak-ként térnek vissza. Ilyen lesz a lángszóró, a hand cannon, az íj, a gránátvető vagy a death machine” – írta Tom szeptember 2-án hozzátéve, hogy jelenleg már 18 scorestreak van a Cold War-ban. Vagyis annyi, mint a Black Ops 3-ban.

Ez még nem minden. Tom később arra is felhívta a figyelmet, hogy a Call of Duty történetében először új scorestreakek jelenhetnek meg a játékban, különböző időközönként ahelyett, hogy az elején mindet elérhetővé tennék. Ezt azt jelenti, hogy van még bőven a fejlesztők tarsolyában.

Ha lehet hinni a szivárgásnak, ez mindenképp változás, ami folyamatosan frissen tartaná a játékot. Valószínűleg a szokásos szezonális rendszerben történik majd. Természetesen ahogy mindig, most sem árt fenntartásokkal kezelni a fenti infókat, hiszen nem hivatalos forrásból származnak.

Ettől függetlenül ez igen izgalmasnak hangzik. Talán az, hogy a régi speciális fegyverek ilyen módon térnek vissza, kedvez majd azoknak, akik nem igazán kedvelték ezeket a fegyvereket a Black Ops 3-ban és 4-ben.

Te mennyire bírod a scorestreak rendszert a Call of Duty-ban?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×