Az Imperial Esports két játékosa, LUCAS1 és fnx is pozitív koronavírus-tesztet produkált az utazás előtt, a csapat így visszalépett az európai bootcamptől.

Hivatalos bejegyzésben tudatta rajongóival az Imperial Esports, hogy két játékosuk is pozitív koronavírus-tesztet produkált az elmúlt napokban. A lineup egy európai bootcampelés előtt kért minden játékosára PCR tesztet, amit így természetesen kénytelenek voltak lemondani.

Bár az együttes nem zárta ki azt sem, hogy csupán álpozitív eredmények születtek, a biztonság kedvéért nem kívánták megnevezni az említett két játékost.

 

A srácok Twitterén böngészve viszont nem volt nehéz ráakadni, kik is valójában az érintettek. LUCAS1 ugyanis nem csinált nagy ügyet a dologból, és az őt érintő konkrétumokat is megosztotta rajongóival.

„Pozitív lett a COVID-19 tesztem, de semmi bajom, remekül érzem magam. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!”

 

A másik pozitív tesztet produkáló játékos a hírek szerint fnx, akinél már jóval az utazás előtt kimutatták a koronavírust. A játékosok az Imperial tájékoztatása szerint egyelőre tünetmentesek, mielőbbi gyógyulást kívánunk nekik!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×