Fortnite

Boxfight Aréna móddal erősíthet a Fortnite a közeljövőben

Még a Chapter 1 első szezonjaival párhuzamosan, a harmadik-negyedik szezon magasságában kezdett el kialakulni a kompetitív Fortnite szcénája. Azóta ez folyamatosan fejlődött, még akkor is, ha a szezonok során szignifikánsan változtak a mechanikák és a meták, amik valljuk be, összességében megnehezítik a profik életét.

Ahhoz, hogy valaki a legjobbak között legyen nyilvántartva, rengeteg időt és energiát kell fektetnie a játékba. Valamint elengedhetetlen az is, hogy fejlődjön az illető. Erre az évek során több gyakorló metódus is megjelent, a Creative-nak köszönhetően egy egész edzőplatform jött létre. Itt mindenki szabadon gyakorolhatta az építést és a szerkesztést, valamint a Zone Wars játékmódoknak köszönhetően a játékvégi párbajokat is szimulálhatták a játékosok. Egy másik populáris módja a komplex harcok gyakorlásának a Boxfight játékmód. Egyébként mind a Zone Wars, s mind pedig a Boxfight egy közösségi találmány, amiket végül az Epic Games is elismert, mint esszenciális játékelem. Előbbit már többször is kipróbálhattuk, utóbbi pedig most a legfrissebb leakek alapján saját kompetitív vonalat kap.

 

Az aktuális szezonban hivatalos Aréna módot kaphat a Boxfight, ennek pedig szinte biztos, hogy nagyon sokan fognak örülni. Pörgős, gyors meneteket játszhatunk, amik szinte biztos, hogy hosszútávon hatalmasat fejlesztenek a mechanikánkon. Ráadásul mindezt egy ranglétra is megfűszerezi, ami alapján lényegében monitorozhatjuk a fejlődésünk és a teljesítményünk.

Jó látni, hogy a fejlesztők elismerik a közösségi munkákat is, s az igazán jó ötletek pedig hivatalos környezetben fejlődnek tovább.

Cloud

Korábbi cikkek

Közelharcban erős: így szereld fel a Warzone legújabb SMG-jét

2024.04.07. – A Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonja néhány nappal ezelőtt, április harmadikán vette kezdetét.…

3 óra telt el azóta...

Ezt tudja manapság egy gamer laptop 2 millió forintért

2024.04.07. – Egy időben meglehetősen rossz volt a gamer laptopok megítélése. Tegyük hozzá, hogy nem…

3 óra telt el azóta...

A Valve gyakorlatilag teljesen megölte a külsős Counter-Strike 2 oldalakat

2024.04.07. – A Valve nem sokat pihent a Major után. A Counter-Strike 2 Majort a CSGOEmpire gárdája…

3 óra telt el azóta...

Mint egy álom, úgy fog futni PS5-ön a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.07. - Egy alapvetően multiplayer játéknál nem egy nagy hátrány, ha a legtöbb…

3 óra telt el azóta...

Örök emlék: így égetik bele magukat az RGB RAM-ok a videokártyákba

2024.04.07. – Míg egykor csak néhány periféria kiváltsága volt az RGB világítás, addig manapság már…

3 óra telt el azóta...

Hihetetlen, de egyre többen játszanak a Warzone-nal és a MW 3-mal

2024.04.07. – A Call of Duty: Warzone kliense a negyedik születésnapját ünnepelhette idén márciusban. A…

4 óra telt el azóta...