Akármennyire is azt gondolnánk, hogy a Fall Guys mentes a szexuálitástól, az internet népe még ebből is képes 18+-os tartalmat csinálni.

Talán mondhatjuk, hogy a Fall Guys az idei nyár egyik legnagyobb slágere lett. A különleges online battle royale hamar sokak kedvencévé vált, természetesen a tartalomgyártók is ráfüggtek. Nem kellett sokat várni, a játék máris egyfajta szexuális segédeszköz lett.

Egy nyílt forráskódú szexjáték-technológia ugyanis lehetővég teszi, hogy a kontroller rezgései egy vibrátort is működésre bírjanak.

Ana Valens, a Daily Dot NSFW újságírója nemrégiben stream közben mutatta be az élményt. A vibrátor a mellkasához volt erősítve, így vizsgálta, hogy a kontrollerrezgéseivel mennyire rezeg a szexuális segédeszköz is. Minden persze a Fall Guys alatt. A technológia alapvetően nem újdonság, sok játékhoz használható már különböző formája, ám igen furcsa, hogy a rendszer alapja most a Fall Guys lett.


Persze az ilyen módszerek nem csak erre jók, hanem mondjuk arra is, hogy gumicukrokat használjunk kontrollerként.

Ha különösen érdekel a fent említett Intiface Games Haptics Router technológia, találsz róla infót ezen a fórumon. A Fall Guys persze attól függetlenül, hogy ki mire használja, egy továbbra is népszerű és szórakoztató, családbarát játék, melyből a Steamen már mintegy hétmillió példány kelt el.

Ezt láttad már?

Filmeket töltenek fel 10 éve – Most elkapták a netes kalózokat

×