A nagyobb gyártók felkészültek az iskolakezdésre.

Itt van szeptember elseje, de valószínűleg mindenkinek feltűnt, hogy hirtelen egy csapásra beköszöntött az ősz. Az iskolakezdés alkalmából a gyártók is készültek, ezen újdonságokat gyűjtöttük egy csokorba szimplán azért, mert mi magunk is megőrülünk az újdonságokért. Hiába, ez a szakma velejárója. Nézzük is szép sorjában, mivel készültek a gyártók:

Cougar 

A Cougar egy elképesztő fényárban úszó ARGB-s AIO vízhűtő családot dobott piacra, ami az Aqua ARGB névre hallgat. A társulat legnagyobb tagja az Aqua ARGB 360, ami 360 mm x 120 mm-es radiátorokkal rendelkezik, a középső testvér az Aqua ARGB 280, ami 280 mm x 140 mm-es radiátort kapott. A család legkisebb tagja pedig az Aqua ARGB 240, ami 240 mm x 120 mm-es radiátort kapott.

A gyártó a hűtő mellé egy ARGB kontrollert is csomagolt, aminek köszönhetően távolról is beállíthatjuk a világítás színét és erősségét. A rossz hír, hogy az árat egyelőre még nem közölte a Cougar a nagy érdeművel, de hamarosan ez is kiderül.

Logitech

A Logitech az egyik kedvenc perifériagyártónk, ugyanis a termékeik minőségével mindig meg voltunk elégedve és az RGB-s színkavalkádot sem szokták ízléstelenül túlzásba vinni. Ezúttal a nagy sikert aratott perifériáikat öltöztették új színekbe a Color Collection széria keretein belül.

Fekete, lila, rózsaszín és kék színbe öltözött a G733-as fejhallgató, de az elképesztő népszerű budget egereik is új színben pompáznak. Egész pontosan a G203 és G305 kapott három új vákltozatot, köztük a fehér-fekete, lila és kék színek dominálnak. A 230 dollárt kóstáló G915 TKL is elérhető mostantól fehér színben, ezen felül olyan különféle kiegészítőkkel dobhatjuk fel a gearünket, mint a mikrofon takaró szivacsok vagy az egyedi fejhallgatópántok.

HyperX

Ezúttal nem a klasszikus Cloud kapott újabb ráncfelvarrást, hanem a kisöccse, a Stringer került sorra. Ezt a gyártó Cloud Stringer S-nek nevezte el, amiben a 7.1-es szoftveres térhangzás az egyetlen mérvadó újdonság. A fejhallgató maradt 275 gramm, a fülpárnák pedig továbbra is 90 fokban elfordíthatóak, a hangzásvilág is maradt a korábbi, a 7.1-es virtualizáció kivételével természetesen.

Az árcédula pedig 59,99 dollár, ami 17 800 forintnak felel meg. Nemsokkal többért már Cloud Core-t kapunk, viszont akinek rendkívül fontos a 7.1, annak valószínűleg ez lesz a jobb választás, minden más esetben maradnánk a hagyományos Cloudoknál.

Videókártya tükör

Amikor azt hiszem, hogy már mindent láttam, mindig jön egy gyártó és megmutatja, hogy azért tudnak még olyat újítani, amit álmaikban sem gondoltunk volna. Ezúttal a Nagao fejlesztett ki egy videókártya tükröt, ami a gépházak egy egyszerű díszítőeleme lehet a jövőben.

Az eszköz lényege, hogy az átlátszó gépházak esetén is láthatóvá tudja tenni a videókártyák hűtését. Erre amúgy általában nagy hangsúlyt szoktak fektetni a gyártók, viszont alapesetben a backplate-en túl nem sokat látunk a kedvenc videókártyánkból, ezen hivatott változtatni a Nagao videókártya tükre. Így láthatjuk a teljes kártyánkat, mégis olcsóbb, mint egy külső PCI-e hosszabbító/sín.

Láttad, hogy a leet.hu webshopban épp akciós a Model O-?

×