Továbbra is sokan elégedetlenek a PUBG anti-cheat rendszerével.

Amekkora hype lengte körül korábban a PUBG-t mostanában legalább annyira vált népszerűtlenné a játék, ugyanis az átlagos játékosok száma már 200 ezer fő alá esett az utóbbi időben. Élhetnénk a népszerű hasonlattal, mi szerint nem jó, de nem is tragikus, valamit viszont igazán kezdhetnének már a fejlesztők, hogy visszacsalogassák az elvándorolt játékosokat.

Az ex-profi BreaK, aki nem mellesleg a TSM streamere konkrétumokat is közölt, állítása szerint a csalók miatt bukott ekkorát a PUBG és itt lenne az ideje, hogy változtassanak rajta.

„Várható, hogy jobbra fordul a helyzet csalók ügyében? Ez egy komoly probléma lett mára. Több, mint 30 durván csaló hackert jelentettem az elmúlt 3 napban, de semmi. Várható valami blog poszt vagy állásfoglalás hogy dolgoztok valami komolyabb rendszeren?”

PC-n és mobilon ugyanúgy akad csaló szép számmal

A TSM streamere szerint a profik azért nem beszélnek erről a problémáról, mert féltik a helyüket, a RYE csapatában játszó m0nKeY viszont azt mondta, hogy nem ez a helyzet. Egyszerűen csak megunták, hogy folyamatosan panaszkodnak, mégsem történik semmi az ügyben, ezért egy ideje már inkább fel sem hozzák, mert úgysem történik semmi.

„Akarom grindolni a rankedet, de nem tudom, mert a meccsek 90%-ában csalót kapok, alternatívának meg ott vannak a botok.”

 

WackyJacky is feltűnt a színen, aki szintén egyetértett BreaK-kel és hozzátette, hogy épp ezért nem várja a hamarosan érkező solo rankedet, ugyanis valószínűleg az is a csalók közkedvelt helyszínévé válik.

Mi már tényleg csak reménykedni tudunk, hogy azért a fejlesztőcsapat anti-cheat részlege kőkeményen dolgozik az ügyben, ez ugyanis eléggé kellemetlen, nem mellesleg nem vet túl jó fényt a cégre.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

 

 

×