Nyomokban a Csernobil hype utórengéseit tartalmazza.

Mindig boldogság járja át a szívünket, amikor valami nagy vagy különleges dolgot visznek véghez honfitársaink. Ezúttal egy elképesztő gépet terveztek meg magyar modderek.

Elképesztő menő a rozsdás dizájn / Kép: TFK Channel Facebook

A nemrég nagy sikernek örvendő Csernobil sorozat után szabadon alkották meg a Chernobyl 2020-ra hallgató gépházat, amit első ránézésre akár a zónában is hagyhattak volna 1986 környékén. Amint viszont megnézzük, hogy mi rejlik a felszín alatt, rögtön leesik, hogy bizony egy ízig-vérig modern gamer gépről van szó, amihez ráadásul egyedi csöves vízhűtést is terveztek a TFK műhelyében.

Így már azért egyből látszik, hogy miről is van szó / Kép: TFK Channel Facebook

Noha a Chernobyl 2020 belseje nem épp a felsőkategória legjavát rejti, azért szégyenkezni valója egyáltalán nincs. Ez egyébként azért alakult így, mert a modderek streamer gépnek tervezték a konfigot. Ha már Csernobilról van szó, az áramellátást nem bízták a véletlenre a srácok, ugyanis egy 1200 wattos Cooler Master V1200 Platinum tápegység végzi az egyenáram átalakítást többek között.

Visszaadja a Csernobil érát / Kép: TFK Facebook

Processzor tekintetében egy Intel i5-8600K gondoskodik a főbb feladatokról, amit egy RX 570 8 GB videókártya támogat meg a nehezebb perceiben. A Cooler Master Mastercase SL600M-es házra pedig rá sem lehet ismerni, olyan szintű ráncfelvarrást kapott a moddereknek köszönhetően.

Kép: TFK Channel Facebook

A legjobb pedig, hogy az egész Chernobyl 2020 projektet végig dokumentálták a modderek, végül pedig egy három részes videósorozatban mutatták be lépésről-lépésre a műveleteket. Aki ezek után netán kedvet kapna a moddingoláshoz, az egyenesen a szakértőktől kaphat tippeket az átalakításokhoz.

Ezúton is szeretnénk gratulálni a remek végeredményhez!

További képeket a TFK Channel Facebook oldalán találtok.

 

×