Talán még a rajongók sem vették komolyan a posztot, de a Heroic végül betartott, amit ígért. Egy hamisítatlan „Cyka Blyat P90 B Rush” kört.

Aki valaha is játszott már a CS:GO-val, már biztosan hallott párat a játék sztereotípiái közül. Ilyen például az oroszok és a „Rush B” kapcsolata, valamint a P90 és a „Rush B” összekötése is. Erre a poénra fűzte fel a kölni nagydöntő előtti Tweetjét a Heroic kapitánya, cadiaN is.

 

„Ha összejön 2000 like, nyomunk egy P90 Rush kört a döntőben.”

A közösségnek se kellett több, pillanatok alatt összekattintották a szükséges mennyiséget, és tűkön ülve várták, vajon tényleg betartja ígéretét a Heroic?

A világranglista második helyezettje, a Vitality ellen sokan úgy gondolták, nem fog beleférni ilyen könnyelműség, cadiaN és a csapat azonban alaposan meglepte a rajongókat. A döntő harmadik mapján ugyanis már 2:0-ra vezettek, és b0RUP ekkor úgy döntött, most jött el az idő.

A több ezer like-os ígéretet shox bánta, irgalmatlanul kifejelték a kör elején.

A dán csapat végül az egész tornát megnyerte, 3:0-ra kisöpörve francia ellenfelét a döntőből. Dán együttes egyébként még sosem nyert Kölnben, sem a legendás Astralis, sem korábban a dignitas nem jutott ilyen magasra. A Heroic tehát nem csak a nézők „P90 Rush” iránti vágyát elégítette ki a kölni döntőben, de egyúttal történelmet is írtak vasárnap este.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×