Mostanában igencsak megéri Superstore közelébe ugrani, a fejlesztők hibájából Plunder játékmódra elegendő pénzt esik a pálya ezen részén.

Talán senkinek sem kell külön bemutatni a Plunder játékmódot, ám ha mégis, akkor jöjjön egy pár szavas gyorstalpaló. A Lootolás, a killek és Contractok ugyanúgy fontosak itt is, de túlélés helyett itt inkább pénzt gyűjtenek a játékosok. A cél elsőként elérni az 1 millió dollárt. Ennek megfelelően persze az egyes területeken található pénzmennyiségek is másként vannak súlyozva, mint a Warzone sima Battle Royale meccsein.

Érkezés után simán összeszedhetünk 100-200 ezer dollárt csak a lootolás során.

A legutóbbi Update során azonban a fejlesztők elkövettek egy hatalmas hibát. Azóta ugyanis Superstore területére a Plunder játékmódban megszokott pénzeket tölti be a Battle Royale játékmód is. Az ide ugró emberek tehát százezrekkel rohangálhatnak, amiből azért már hívható le segítség bőven.

 

A hibát lassan egy hete tapasztalják a játékosok, így Superstore látogatottsága minden eddiginél magasabban van jelenleg. A felháborodás és a hiba híre hamar eljutott az Infinity Ward fejlesztőihez is, ám hotfix helyett egyelőre csak egy Trello kártyát kaptunk.

Ezen a felületen kísérhetőek figyelemmel a javítási feladatok, itt látszik miket oldottak meg a fejlesztők, és mik várnak továbbra is javításra. Nos, a végtelen pénz hiba úgy tűnik nem kapott kiemelt fontosságot, ugyanis augusztus 23-i felbukkanása után csak 25-én vették észre a fejlesztők. Javítani pedig még azóta sem sikerült.

Egy ideig tehát Superstore területét továbbra is érdemes elkerülni, ha nem szeretjük a korai vérengzést. Ha viszont pont a gyors akciót és a könnyű meggazdagodást keressük, akkor keresve se találunk ennél jobb helyet a mapon.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×