Az áprilisi állapothoz képest nagyot javult a helyzet, de még így is csak szórványosan érhető el a gigabites 5G, mutatjuk hol érhető el.

Hazánkban először a Magyar Telekom indította útjára az 5G szolgáltatást, egészen pontosan április 9-én debütált. És bár az 5G képes készülékekkel és megfelelő havidíjas csomaggal elérhető gigabites szolgáltatást nagy várakozás előzte meg, lefedettsége igencsak szórványos volt az induláskor.

Tavaszhoz képest azonban most szintet lépett a Magyar Telekom. Több tucat új állomás bekapcsolása után immár 23 magyar településen érhető el az 5G!

Budapest, Budaörs, Zalaegerszeg, Debrecen, Kecskemét, Szeged és Szombathely mellett 16 Balaton környéki település kapcsolódott be, tekintettel a belföldi turizmus megnövekedett forgalmára.

Az említett nagyvárosok mellett Siófokon, Tihanyban, Balatonalmádiban, Balatonberényben, Balatonföldváron, Balatonfüreden, Balatonlellén, Balatonmáriafürdőn, Balatonszabadi-Sóstón, Fonyódon, Gyenesdiáson, Balatonfenyvesen, Keszthelyen, Vonyarcvashegyen, Zamárdiban és Hévízen érdemes keresni és tesztelni a szolgáltatást, a megfelelő készülékekkel.

Közületek kipróbálta már valaki?

×