A Sony hivatalosan is elindította a következő generációs PlayStation előrendelési regisztrációját, mindössze a PlayStation Network ID-nk kell hozzá.

A frissen indult előrendelési regisztrációs aloldal állítása szerint azért fontos már most felmérni az igényeket, mert csupán limitált számú konzolt tudnak biztosítani az előrendelőknek. Ezt a párat pedig csak az igazán eltökélt és exkluzív ügyfeleknek szeretnék megtartani.

Akit tehát érdekel a lehetőség, az saját PlayStation Network ID-jával regisztrálhat, és várhatja a cég levelét a további utasításokkal. Amikor ugyanis elindul az előrendelés, aki a leggyorsabban cselekszik, az viheti haza elsők között az új konzolt.

Az egyetlen baj csupán az ezzel az exkluzív lehetőséggel, hogy a Sony még azt sem árulta el nagyjából mikor, és kb mennyiért lehet majd lecsapni a PS5-ökre.

Így pedig azért valljuk be, elég nehéz betervezni év végére egy ekkora kiadást, főleg ha előrendelésben gondolkodunk. Ez a fajta előrendelés a PlayStation 5 és a PlayStation 5 Digital Edition változatokra lesz érvényes, két kontrollerrel. A jelenlegi előrendelés egyelőre még csak amerikai állampolgároknak elérhető, világszerte csak kicsit később nyitják meg a regisztrációs lehetőségeket. De talán nem is baj, amíg semmilyen konkrétum nincs…

Ti rámentek erre a lehetőségre, ha elérhető lesz Európában, vagy inkább megvárjátok a pontos adatokat?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×