A hivatalos bejelentés még várat magára.

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne hallott volna már a South Parkról. A társadalomkritikáiról híres felnőtteknek szóló rajzfilmsorozatról viszont a jogokat birtokló Comedy Central ezidáig még nem adott hírt az új évad megjelenési dátumához. Épp emiatt egyesek már aggódni kezdtek, hogy idén nem is érkezik új évad, de nyugalomra intünk mindenkit, ugyanis az angol Now TV bevette műsorkínálatába a népszerű sorozatot.

 

A csatorna szerint szeptember 25-én, azaz szokás szerint épp időben tér vissza a South Park a tévé képernyőire és hetente érkeznek majd újabb epizódokkal. A „Kik csinálták Kennyt: Így készül a South Park” c. dokumentumfilmből már megtudhattuk, hogy milyen struktúrában zajlik az epizódok készítése, ennek megfelelően még nem lehet tudni, hogy miről is fog szólni az évad, a konkurens sorozatokkal ellentétben a South Parkot ugyanis nem hónapokig, hanem csupán egyetlen hét alatt készítik el az elejétől a végéig.

Nem volt egyébként kristálytiszta, hogy a Now TV kínálatába valóban a 24. évad érkezik-e, nem pedig újravetítik a korábbi részeket, ezért feltették a kérdést, amire a csatorna válaszolt is, ennek megfelelően természetesen az új részekről van szó.

Ti várjátok már a South Park új részeit?

×