Eddig mindent megkérdőjeleztünk, amit elénk tártak az adatbányászok, majd minden igaznak bizonyult. Most már csak jelentünk, aztán meglátjuk mi lesz belőlük.

Két napon belül elstartol a Fortnite legújabb szezonja, a Chapter 2 Season 4. Már egyáltalán nem titok, a Marvel kulcsszerepet kap a híres Battle Royale soron következő szezonjában, amit érdekes képregényes kedvcsinálóval hype-ol fel naponta az Epic Games. Thor már biztosan a szigeten tartózkodik, pörölye kivájt magának egy hatalmas krátert a talajban, s a karakter már elkezdte elveszíteni minden emlékét. Úgy tűnik, hogy valami nincs rendben a Fortnite szigetéve, mi pedig lehetséges, hogy utána járhatunk ennek a következő szezon során.

A játék fájljai között olyan információk bukkantak fel, amik sokak szerint a következő Battle Pass tartalmait jelzik előre. A „… Alone Won’t Save Us” mondatoknak többféle verziója bukkant fel, s könnyen lehet, hogy nem véletlenül. Mindegyik megfelelője egy ismertebb Marvel szuperhősre hajaz, akiket egyébként sokan már korábban is előre jeleztek.

 

  • A Hearlds verzió a közösség szerint Thorra utal.
  • A Technology Vasemberre.
  • A Rage Hulkra.
  • Valamint van egy Justice is, ami igazából első nekifutásra több karakterre is utalhat. Itt ellőhető Pókember, valamint Marvel Kapitány neve is.

Mindezek mellett könnyen lehet, hogy fény derült a hivatalos előzetes pár jelenetére is. Ugyan még képi megerősítést nem kaptunk, de Hypex értesülései szerint benne lesz jó pár Marvel szuperhős és az összes híresebb Fortnite karakter is. Ők egymással szemben, két csoportra osztva fognak felsorakozni, a jelenet végén pedig felbukkan majd a Season 4 Battle Pass állítólagos rejtett karaktere, Wolverine, vagyis Rozsomák. Ő megvillantja majd az ikonikus karmait, amire a Fortnite karakterek vonalából Peely is előáll a sajátjaival.

Most már eljutottunk arra a pontra, hogy nem igazán kételkedünk az ilyen leakek hitelességében. Kevesen akarták azt is elhinni, hogy a Marvel saját szezont kap a játékon belül, aztán tessék, pár nap és megtörténik.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×