A fejlesztők látványos átalakításokat ígérnek a grafika, a felhasználói felület és a játékmenet tekintetében is.

3 éves karrierje után hatalmas megújulás előtt áll a PUBG Mobile, de nem csak a térképek terén. Az új 1.0-s változat ígérete szerint grafikai változtatások, UX átalakítások és titkos játékmenet meglepetések is érkeznek.

Grafikai változások

Sokkal részletesebb grafikai megoldások érkeznek, élethűbb élményt szolgáltatva. A karakterek, a környezet, a tereptárgyak, a torkolattűz, a füst és a víz egytől egyig masszív átalakításon esik át. De még olyan részletekre is odafigyeltek, mint az ejtőernyővel való leérkezés realisztikusabbá tétele, vagy a tükröződés és a becsillanó fények megjelenítése.

És ami a legjobb, hogy nem kell majd aggódnunk a grafikai fejlesztések miatt FPS csökkenéstől. Sőt, általánosságban 30%-al több FPS-t ígérnek a fejlesztők, és 70%-al kevesebb lagot.

Felhasználói felület és játékmenet

A játékon belüli UX szinte teljesen megújul, egészen a menütől kezdve. Új interaktív lobby, és átalakított animációk érkeznek az 1.0 megjelenésével. A játékmenetbe is biztosan belenyúlnak majd, de ezt az infót még nem akarják elárulni a fejlesztők. Egyelőre csak annyit tudunk, egy „titkos meglepetés” érkezik a gameplay vonatkozásában.

A „New Era” frissítés szeptember 8-án jelenik meg, addig is a hivatalos bejelentővideó kedvcsinálójával hangolódhatunk az újdonságokra.

 

Izgalmas időszak következik a PUBG Mobile életében, bőven lesz mivel tölteni a lecke- ás beadandóírás után megmaradt szabadidőt.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×