A fejlesztők jó hírekről számoltak be.

Jó hír érkezett a Fall Guys univerzumába, hamarosan ugyanis debütál a legújabb hotfix, ami leszámol jó pár hibával és szerencsére végre a fejlesztők felveszik a kesztyűt a csalók ellen. Ha minden rendben megy, a héten már érkezik is a „Spicy hot fix”, amiben a játék körválasztó algoritmusán kívül számos glitch-et javítanak azért, hogy élvezetesebb legyen a játék.

 

Mivel a játékosokat egyre jobban idegesíti a csalóhelyzet, így a fejlesztők redditen erre is kitértek:

„Dolgozunk rajta és a hackerek által kihasznált exploitok javításán szintén. Nem igazán szeretném pontosabban kifejteni, hogy miről is van szó, így a részletekre most nem térnék ki, de már javában zajlanak a munkálatok”

Mi csak remélni tudjuk, hogy tényleg megtalálják a csalók elleni ellenszert, de ne gondolja senki, hogy könnyű dolguk van.

 

Amíg viszont a legnagyobb kiadók is több-kevesebb sikerrel lépnek fel a cheaterek ellen, addig nincs túl sok remény, persze ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne javítani a helyzeten. A legjobb az lenne, ha végre okiratokhoz kötnék az accountokat, az nagyban megnehezíthetné a csalók dolgát, csak ugye az a fránya GDPR…

A webshopunk iskolakezdési akcióját csekkoltad már?

×