A szülőknek fel sem tűnt, hogy napokon keresztül nem evett, nem ivott a 16 éves fiuk.

Egy újabb tragikus történetről számolt be a Gizmochina. A helyszín ezúttal is India, ahol egy 16 éves fiatal fiú az iskolakezdés előtt még ki akarta élvezni a nyári szünetet, ezért a kedvenc játékával, a PUBG-vel töltötte a nyár utolsó napjait. A jelentések szerint a fiú folyamatosan a gép előtt ült, ez már odáig fajult, hogy enni, de még inni sem ment ki, minden idejét a gép előtt töltötte.

A szülőknek csak akkor tűnt fel, hogy valami nincs rendben, amikor a 16 éves fiuk hasmenésre panaszkodott. Ezt követően Eluru városában fekvő privát kórházba siettek, ahol az orvosok megkezdték a diagnosztikai vizsgálatokat, de a fiatal dehidratáltsága miatt azonnali életmentő műtétre volt szükség. Ezt el is végezték, viszont az operáció közben a 16 éves fiatal életét vesztette.

Amennyiben nyugati országról lenne szó, valószínűleg azonnal felmerült volna a szülők felelőssége a történetben, hiszen a jelentések szerint a 16 éves iskolás napokon keresztül ételen-szomjan volt , ami felveti a kérdést: miért vállal gyermeket az, aki ilyen magasról tesz a szülői kötelezettségeire? Ha azt gondolná bárki, hogy az eredeti indiai cikkben felvetik a szülők felelősségét a történtekben, az nagyobbat nem is tévedhetne, ugyanis az egészet a „PUBG-függőségre” sikerült visszavezetniük a helyi „szakértőknek”.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, keresse fel ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, akkor ezt ajánljuk figyelmébe!

A borítókép csupán illusztráció, forrása: legacy.com

×