Ha már nem tudod mire költsd a pénzed.

Épp a nyár utolsó napjait töltjük, az utóbbi időben pedig annyi új gamer cucc jelent meg, hogy már számolni is nehéz. Ennek örömére összegyűjtöttük a legelvetemültebb gamer kiegészítőket, amelyek a nyári kánikulában akár még jól is jöhettek (vagy pont nem). Figyelem! A cikk magas fokú iróniát tartalmaz.

5. Masszázspárna

A felkészültebb gamerek már mind a kényelmes gamer székükben ücsörögnek, de az egyhuzamban töltött órák száma így is eléggé lefáraszt épp ezért érdemes időközönként egy kis szünetet tartani, ha pedig lehetőségünk van rá, akkor egy rövid torna is becsúszhat.

Ha viszont beállt vagy elaludtuk a nyakunkat, esetleg más testrészünket, úgy a fejtartó párna nem ér túl sokat, persze ha csak nem a képen is látható mini masszázs párna fekszik a fejünk mögött. Ezzel egy csapásra megmasszíroztathatjuk magunkat. Mondjuk olcsónak nem olcsó, lévén 10 ezer forintot kér érte a gyártó és további pár ezer forint is elmegy a postaköltségre.

4. Játssz bárhol, de kényelmesen!

Ha biztosra akarsz menni, berendelsz a gamer maszkból is egy párat

Van egy brutális gamer laptopod, de valahogy a strandon nem igazán adja be a fejeseket és folyton a gulágban találod magad? Van egy jó hírem, a Nerdytech neked találta ki a COUCHMASTER® szériát, amivel bárhol, MONDOM BÁRHOL kényelmesen játszhatsz. Ameddig a többiek fürdenek, te pont úgy oszthatod a fejeseket, mint otthon. Néha rendet kell rakni a parton is, tudják már ki a strand császára. A 42 ezer forintos árcédula ehhez képest pitiáner összeg, elvégre mindannyian tudjuk, a +rep nem gyűjti össze saját magát.

3. Hűtsd le magad ezzel az USB-s hűtővel

Akármennyire is úgy tűnik, ez nem a Margit szigeti nyilvános vécé

Biztos előfordult már veletek is, hogy egy tikkasztó nyári napon épp megszomjaztatok egy hideg italra, de a hűtőig már nem volt kedvetek elmenni. Itt jön képbe a Lychee USB-s mini hűtője, ami akár 8,5 fokot képes hűteni 5 perc alatt, legalábbis a promóanyag szerint és naiv módon azt hiszed hogy ennyiben ki is merül a tudomány?

A ti hűtőtök tud fűteni? Na ugye, hogy ez a cucc már egyből kétszer olyan jó!

Akkor bizony órásit tévedsz, ugyanis akár 65 fokig fel tudja forralni a kávéd vagy teád, így egy vízforralót is megspórolsz az árán. 6600 forintért ez kész ajándék, a rossz hír viszont, hogy a Hacker márkájú narancsos üdítőt nem tartalmazza a csomag 🙁

2. LED-es ventilátor, ami egyben óra is

Az USB-s ventilátorokkal már tele a padlás. Az igazi geekek persze simán megoldják egy 12 centis házhűtővel is a mutatványt, de az igazi OG cucc, az a képen is látható LED-es óraventillátor vagy ventillátoróra, ahogy jobban tetszik. A 17 cm átmérőjű propellerek segítségével csak úgy löki a levegőt a csuklónkra és a legjobb, hogy soha többé nem kell az asztal jobb aljára pillantanunk, ez a kis csoda ugyanis mindig megmutatja a pontos időt, így játék közben is megtudhatjuk, hogy épp mennyi az idő. Ugye milyen formabontó újítás? Ráadásul 3 ezer forintért már utánunk is vágják.

1. Assassin’s Creed fürdőköpeny

Kimész a strandra, ahol mindenki ugyanolyan és zavar, hogy nem látják kibontakozni az egyéniséged? Nyugalom, van megoldás! Csak simán öltsd magadra az Assassin’s Creedből jól ismert köpenyt és légy te a part császára. Ezt a ruhadarabot egyszerűen nem lehet nem szeretni, ráadásul az ára sincs elszállva, 10 darab ezrest kérnek érte jelen pillanatban.

+1 Minecraft fáklya

Miközben épp a szupermenő Assassin’s Creedes fürdőköpenyedben fekszel a part mellett, hirtelen azon kapod magad, hogy beesteledett. Te persze tennél az egészre, hiszen a gamerek nem félnek a sötétben, de melletted ott a dögös barátnőd, akit megrémisztenek az éjjeli árnyak. Nos, pont ezekre a helyzetekre találták ki a Minecraft-féle fáklyákat, ami egyrészt fényt szolgáltat a sötét helyzetekben, ráadásul +20 shieldet is ad. Egy embernek mi többre van még szüksége, de komolyan?

Viccet félretéve egyébként a Minecraft rajongó barátok biztosan fel tudják használni egy nemesebb cél érdekében. Minecraft ide vagy oda, a pixel dizájn ultramenő. Aki mást mond, az hazudik. 7700 forinttól már vihető is.

Valami értelmesre vágysz inkább? Akkor nézz szét a webshopunkban:

×