Keményen beindult a harc a közösségben is, miután az Epic nekiment az Apple-nek és a Google-nek. Záporoznak a mémek, mi pedig nem győzzük gyűjteni ezeket.

Abszolút részrehajló gyűjtemény következik. Az Apple és az Epic harca most már jó ideje tart, a közösség pedig ezerrel gyártja ezzel kapcsolatban a mémeket. Mi most az Apple párti, vagy inkább az Epic ellenesekből gyűjtöttünk össze egy jó adagot.

Ha jobban szeretnéd beleásni magad a témába, ide kattintva egy alapos gyűjteményt olvashatsz át.

Természetesen rengetegen gondolják úgy, hogy az Epic nem cselekszik helyesen, hiszen a kiprovokált háborúval nem csak magukkal, hanem játékosok millióival is kitol egyszerre. Akik így gondolják, a következő képekkel adtak hangot a véleményüknek:

Csak a pénzről szól minden?

Ugyan az Epic úgy próbálja beállítani, hogy az elmúlt időszakban történt törekvéseik az egész iparág javulásáért vannak, sokan úgy gondolják, hogy csak a pénz hajtja a kiadót.

Az Apple ügyvédjei

A cupertinói cég szinte nap mint nap kerül bele újabb és újabb pereskedésbe. Emiatt elkerülhetetlen volt, hogy egy őrült komoly ügyvédi csapatot építsenek maguk köré. Ha valaki pereli őket, borzasztó nehéz, szinte kilátástalan helyzetbe hozza magát. Sok sikert Epic.

Viszlát iOS

Kínos helyzetbe hozta magát az Epic, hiszen iOS-re már hosszú évek óta fejleszt, most azonban minden iPhone-ra fejlesztett appjuk a kukában köthet ki. Sőt, minden app, ami Unreal Engine-t használ. Ez persze az Epic-et nem zavarja.

Más boltja, az én szabályaimmal

Az Epic úgy gondolta, hogy újraírja a már egy évtizede működő szabályzatot. Miután a cégek (Apple és Google) ebbe nem mentek bele, perbe kezdett. Épp, mintha egy boltban saját üzletelésbe kezdenénk, kiraknának, majd nekünk állna feljebb.

Most akkor mi is rosszak vagyunk, vagy az Apple sem az?

Miközben Tim Sweeney hetek, talán hónapok óta siránkozik azon, hogy 30%-ot „elveszít” a V-Bucks eladásokból a telefonos Fortnite-ban, ő is rendesen alátett elég sok online áruházban a saját üzleteivel. Az Epic egyszerűen felvásárolja a megjelenő AAA játékokat, hogy azok csak az Epic Store-on keresztül legyenek elérhetőek.

Szerintetek kinek van igaza? Jó irányba terelné a dolgokat az Epic mozgalma, vagy csak több pénzt akarnak látni a Fortnite-ból?

A fejléc forrása a Newsweek

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×